Kissande hund

Jag lyser med min frånvaro!!!

Jag måste bli bättre på det här eftersom det är så skönt att skriva av sig samt så himla kul att gå tillbaka och läsa vid ett senare tillfälle.

Badrummet är nu klart till en vis del, bara ett handfat, torktumlare och en bänkskiva som ska in. Men det får göras när vi har tid och pengar. Prio 1 nu är att få in en dörr då den gamla gick sönder i gångjärnen.
Bild å hur det nu ser ut kommer längst ner i inlägget.
Har även fyllt år hela 23 år, börjar känna mig gammal nu, fast jag har väl haft lite ålders kris ända sedan jag passerade 19.
- Men man är inte äldre än vad man gör sig sägs det!

Vår lilla vovve växer och även han blir äldre, bli 7månader den 17november och är nu en riktig tonåring. Började för 1vecka sedan att lyfta på benet bär han kissar, samt är rädd för det mesta speciellt mörker.
Så här blir det massor med mutor som godis när vi är ute på promenader så han får veta hur duktig han är när han inte skäller på saker.

Själv har jag blivit sjuk igen den här gången verkar det som det är magsjukan då magen sa i från rejält i går. Natten har varit jobbig men är i dg väldigt mör i kroppen så en dusch och villa är det som blir i dag.
Kom nu på att det event inte blir någon bild på badrummet eftersom jag skriver i från lin iPad och vet inte om jag har fått in de bilderna här i men ska kolla.
Annars kommer de på nästa inlägg.

Ha en bra dag


Kommrntera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0