Besviken

Känner nu att jag börjar bli bra, har nästan ingen feber kvar i kroppen nu.
Men bara för 2timmar sedan åkte min älskling i från mig för att åka till sin mamma i Norge. Fan vad ont det gör i hjärtat när man har vart jätte dålig i helgen nästan sovit sig egenom allt.
Och när han väl ska åka så känner man sig frisk (nästan hellt) det är väl skönt för Kim att inte behöva lämna mig nu när jag är sjuk. Men för mig känns det så himla jobbigt att inte ha varit närvarande under helgen och nu får jag ju inte träffa honom förän på torsdag igen. Min älskling!!!
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och ringa honom!
Det gör ont att älska och sakna någon så mycket! Men det är nog värre att inte ha dom känslorna alls!

Den 10 februari

Ska jag ha ljus party. mitt första och det ska hållas hemma hos mig.
Så nu hoppas jag att så många som möjligt vill komma. :) Ska börja ringa runt lite i morgon och bjuda in lite folk.
Jag var hos Erika förut och åt mat, mycket gott och alltid lika trevligt att besöka henne. Jag skulle låna en film av henne men jag glömde den, så jag tror nog att jag ska åka förbi henne i morgon och låna den.
I morgon får jag min telefon och abnm aktivt med så trevligt :) Att slippa detta med kontant kort igen, man känner sig som ett litet barn.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och hoppas på att min älskling ringer snart, jag saknar honom så mycket!

1/2 Ny månad

Nu är det en ny månad och jag känner mig inta alls i form i dag. Gjorde inte det i går heller. Känner att febern börjar smyga sig på mig och halsen gör ont och hostan börjar bli rejäl nu.
Men jag ska snart åka till Erika och äta mat, :) Ska bli skönt att få äta och bara prata en massa med henne. Innan jag flyttade till Norge så var hon som min stora syster, så hon kan allt få tillbaks den rollen nu.
Jag blir knäpp på katterna dom leker för fullt och hår blir i hela lägenheten speciellt i soffan och hall mattan, jag damsög för 20minuter sedan för mattan var inte längre svart utan luddig med hår.
Nu när jag kommer ut igen så är den hårig igen, jag blir knäpp. Så nu innan jag ska åka får jag ta och damsuga igen.
I eftermiddag så ska jag ner till arbetsförmedlingen dom har sånt där studiehjälps information i dag, jag funderar på att börja plugga på distans.
Måste väl bli något här i världen! Nej nu väntar sminket!

RSS 2.0