Snöigt värre :)

Har kommit hem från jobbet och ätit lite mat. Så nu blir det lite tv med min lilla huahua.
Innan jag faktiskt ska ta tag i snabbeldracken och svira om tills tränings kläder.
För klockan 17 ska K hämtas!
Trodde min lilla vovve skulle tycka om snö men nej fan vad vidrigt det var att få det på sig!


Mys hund

Har slutat jobbet och skulle bara hem och hämta Jack för att sen åka till jobbet igen för att hämta min Karl!
Som ska jobba hemma de övriga timmarna. Vist han sitter nere på sitt kontor hemma och jag är oftast på övervåningen men det är så skönt att ha honom hemma.

Bästa som finns när man kommer hem och möts av en så lycklig hund som beter sig som om det i alla fall var 1 vecka sedan vi sågs! Min lilla sparv.

Ja nu snöar det ute men det vill inte lägga sig, vill ju att det ska bli lite vitt ute för det är ju så mörkt.
Till helgen sägs det att det ska bli -20 hur i helvete ska jag få ut min hund då! Skulle ha lärt honom att gå på lådan;)


Jul i vårt hus

Soffläge med Filip och Fredrik på tv:n innan det är dags för sängen.
Dagen har bestått av sova länge, handlat några julklappar, tränat och fixat med julstjärnorna i fönstren. Har ju hela 5 fönster att smycka. :)

I morgon blir det jobb 7.45 - 12.45, kort och gott.


Konstig känsla

Jag känner mig tom saknar något som jag inte har!
Har en rädsla för att aldrig få det...

Känslan som jag just nu har jag ofta känt men den har inte varit och hälsat på sedan september, du hade gärna kunnat hålla dig borta längre.
Vill inte ha ditt besök just nu!

Ska försöka att sova nu och hoppas att du inte är kvar i morgon!!!

God natt ! <3


Kissande hund

Jag lyser med min frånvaro!!!

Jag måste bli bättre på det här eftersom det är så skönt att skriva av sig samt så himla kul att gå tillbaka och läsa vid ett senare tillfälle.

Badrummet är nu klart till en vis del, bara ett handfat, torktumlare och en bänkskiva som ska in. Men det får göras när vi har tid och pengar. Prio 1 nu är att få in en dörr då den gamla gick sönder i gångjärnen.
Bild å hur det nu ser ut kommer längst ner i inlägget.
Har även fyllt år hela 23 år, börjar känna mig gammal nu, fast jag har väl haft lite ålders kris ända sedan jag passerade 19.
- Men man är inte äldre än vad man gör sig sägs det!

Vår lilla vovve växer och även han blir äldre, bli 7månader den 17november och är nu en riktig tonåring. Började för 1vecka sedan att lyfta på benet bär han kissar, samt är rädd för det mesta speciellt mörker.
Så här blir det massor med mutor som godis när vi är ute på promenader så han får veta hur duktig han är när han inte skäller på saker.

Själv har jag blivit sjuk igen den här gången verkar det som det är magsjukan då magen sa i från rejält i går. Natten har varit jobbig men är i dg väldigt mör i kroppen så en dusch och villa är det som blir i dag.
Kom nu på att det event inte blir någon bild på badrummet eftersom jag skriver i från lin iPad och vet inte om jag har fått in de bilderna här i men ska kolla.
Annars kommer de på nästa inlägg.

Ha en bra dag


RSS 2.0