21år :)

I dag är det ingen vanlig dag för i dag är det Elinas födelse dag, hurra hurra hurra :)

Dagen har varit toppen, fått jätte fina blommor av älsklingen, ( kort kommer i morgon ) Samt pengar av svärmor för att köpa mig något själv. Tänkte passa på att köpa mig ett par vinter skor, och något mer.
Kimsan skulle köpa mig något mer i helgen vi får se vad det kan vara :) Ååå jag älskar verkligen och fylla år. Synd bara att det är 365dagar kvar tills nästa födelsedag.

JAg blir nog aldrig vuxen :)

7:e november

Röda faran med älsklingen bakom ratten är snart hemma i Norge igen. Det ska bli så skönt att ha honom vid sin sida i natt igen.
Nu är det snart min föddelse dag :) Hoppas någon kommer att komma i håg mig. Uff nu ska jag krypa ner i soffan igen, ville bara säga att hej.


// Elina

6 november -10

Jag längtar så otroligt mycket hem till Sverige, Kimsan har åkt hem den här helgen själv. Då jag skulle jobba i dag, så vi vart eniga i att jag blir kvar här och jobbar samt packar lite + städa.
Men gud vad jag känner mig ensam. Tycker inte alls om att vara själv så här på kvällarna och speciellt helgerna då vi ska ha mys.
Inte har han haft tid att prata med mig heller, han har sagt hela dagen. -Jag ringder dig sen.
Men han ringer ju aldrig, men han är ju hemma för att greja i lägenheten så jag förstår att han har fullt upp. Men mig har man väl alltid tid för?

Hoppas att han har kommit långt med lägenheten, han kommer hem i morgon och sen åker vi till Karlskoga igen på Fredag den 12november. Så jag kommer nog få mig en ordentlig överaskning när jag kommer in i lägenheten och ser hur långt han har kommit (hoppas jag) :)
Hoppas någon kommer i håg att jag fyller år på Tisdag med, det känns inte riktigt så. Ingen som har nämnt något speciellt om det, men det kanske är så när man blir äldre, då har man kanske inga födelsedagar längre. Jag blir ju bara 21år, jag tycker inte man ska sluta att bli hurrad förän man blir minst 30år.

Vi pratade om det där på jobbet härom dagen, när man egentligen blir vuxen. Jag tycker inte man blir riktigt vuxen förän man är 25år, för man får ju inte göra allt bara för man är 20, som det finns fortfarande massa grenser som är vid 25, som att övningsköra med någon, eller som att gå på visa uteställen, bara för de inte vill ha oss "små" där.
Men hallå tror ni jag vill gå ut med 18åringar då?

Jag har mycket kvar av min plockning här hemma i Norge, i morgon ska jag börja med köket. Behöver lixom inte ha så mycket kvar i skåpena.

Ska även ta ett jobbigt beslut nu i veckan angående vår katt Marfill.
Han verkar inte vara helt frisk, han verkar se dåligt då man verkligen får visa honom att man la fram godis på golvet till honom. För gör man det för fort och han står och tittar på en så märker han det inte alls.
Samt att han har blivit så himla rädd av sig. Han har alltid varit en väldigt rädd katt, men nu är det verkligen på RIKTIGT, så jaa.
Han har även dåliga njurvärden. Så vi får se vad vi ska göra. :(

Nej nu ska jag hoppa in i duschen för jag fryser så himla mycket.
// Elina
RSS 2.0