Söndags kväll

Nu ska jag snart börja göra tacos, så himla gott.
Har haft Kims mamma och lilla syster på fika besök så här på efter middagen, bjöd dem på kladdkaka, men den halva som blev kvar fick de ta med sig hem, då inte kim är så himla förtjust i baksaker och min banting börjar i morgon så ska inte dessa saker finnas i min närhet på ett tag känner jag.

Har fått en del gjort denna söndagen, så som städat, både damsugit, tvättat golv. Skönt att det är rent nu när veckan kommer.
Har även slängt i väg en ansökan till Em möbler i Degerfors, hoppas verkligen på det jobbet då det är perfekt för mig. Eftersom jag älskar inredning, tänk då att få jobba med det! :)

Kimsan sitter nu och pluggar Teori för körkortet som börjar närma sig och Marfill ligger bredvid mig med tasen över ögonen för att han tycker det är lite för ljust nu när han ska sova, ljus är tända lite över allt i lägenheten kan det bli mer mysigt här hemma?
Har även taggit bort gardinerna i sovrummet då jag tycker det börjar bli lite för mörkt nu och vill få in allt ljus som går, för helt seriöst så är faktiskt hösten här. Jag anser att hösten är här då det börjar bli under 10grader på kvällarna.

Nej nu ska jag göra mat sen blir det duschen och krypa ner i soffan


// Elina

Utmaning

På måndag då gäller det, då ska jag börja med diet.
Många på jobbet håller på just nu och jag känner mig faktiskt motiverad, så nu ni mina vänner ska det bort en gång för alla. Vet att jag sagt det många gånger men den här gången är det på allvar.

Ska i helgen sätta mig ner och planera allt, samt göra massa färdig mat så man bara kan värma när man kommer hem från jobbet,, så man slipper få tillbacka smäll för att man inte orkar göra det då.

Har försökt förhandla med min sambo om min 21års present kanske kan bli lite speciell om jag kommer i form som två flugor i en smäll, men har är inte riktigt med på det än.
Men man får väl smörja honom lite så kommer han nog ändra sig :) Kanske ska gå i selibat tills jag får min vilja igenom :)

Nu blir det film sen kudden,


på jobbet

känner mig duktig som kommer in hähär  från min telefon! hörs senare

Lilla vän

2 arbets dagar kvar till helgen, det ska bli så skönt!
Men vad ska man hitta på? Jag tror nog att jag ska ta tag i och rensa lite runt omkring i lägnheten på saker som man inte längre behöver och som faktiskt kan slängas eller säljas.
Då vi inom korrt förhoppnings vis kan ta våra grejer och för flytta dem till andra sidan gränsen (SVERIGE).

Både jag och Kim ser fram i mot att flytta tillbacks men vi måste bara hitta dessa berömda jobben.
Ska sätta mig i helgen och söka till lite olika ställen och hoppas att något kan bli bra.
Kommer med mer uppdatering som är mer ordentlig i helgen och kanske kan ge er lite bilder med på vår lägenhet här i Norge, för ser att det var ju länge sedan det kom upp bilder.
Och stilen och miljön har ju faktiskt ändrats :)

Men vi har bara 1katt kvar, lilla Mercii har fått flyttat hem till Kims mamma då vi inte kan behålla honom då han bara kissar på andra ställen än det är ok.
Kan inte förstå att han inte gör det hemma hos Kims mamma, men det kanske han gör till slut. Hoppas inte det men jag har läst att det är många katter som tars för tidigt bort från sin mamma får det problemet när de blir äldre.
Och lilla Mercii var bara hos sin mamma i ca 2dagar, då han är en katt som är född ut då hans mamma är en typ vild katt.

Mmmm lilla vännen min, väldigt tomt utan honom.


Jätskivene, isbåd = Glassbåt

Ville bara medela att jag lever men är trött efter att bara tisdagen är avklarad så har jag jobbat 24timmar på dessa två dagarna, så jag är lite trött i knoppen.
På jobbet tyckte de att jag skulle gå hem och sova för att jag börjar bli över trött. Imorgon börjar jag inte förrän 12, och det ska faktiskt bli riktigt skönt för en gång skull.

God natt


* Farmor tack för att du ringde i dag kändes gott att få prata med dig, och kul att du fortfarande läser här :)

Frustrerad

En fråga bara,

Hur tänker människor egentligen jag blir väldigt ledsen inombords och skulle bara vilja skrika och visa min ilska mot visa personer, (eller spec en person)
Man tänker tydligen inte längre än näsan räcker och jag känner mig så hjälplös. Hoppas bara inerligen att någon ser det och säger i från. Eller gör något.

Fortet

Mina kära, nu är jag riktigt trött i hela min kropp och knopp. Men man ska väl inte vara något annat efter 12timmars jobbande. Men i morgon är det på det igen.

Satt nyss och kollade på fortet på kanal 4, snacka om att jag kände mig som ett litet barn igen.
Det var verkligen det programet som man satt och tittade på när man var liten varje Fredag satt man bänkad med lite godis.
Var riktigt mysigt att titta på, snart får det ta och bli en film sen krypa ner i sängen och sova.


Sorbet

Nu börjar denna vecka närma sig sitt slut, och imorgon är det 08-20.00 som gäller med jobb. (Även tisdag)
Men vad gör man inte för att få extra pengar till lönning...

I dag skulle jag göra mig till och lagga torsk med äggsås och mos. Men slutade med att moset var alldeles för salt så det inte gick att äta. Så fick ta bilen till Mc-donalds.
Har även vart uppe hos Kims mamma i dag med vår ena katt som nu har blivit hennes. ( Mercii) , han verkar inte trivas här eller något är jätte fel då han bara kissar runt i hallen så det funkar inte för oss.
Han gör inte detta hos henne så då får han helt enkelt flytta ditt men börjar han med det där med så blir det ingen annan väg än till himelen men hoppas verkligen att han klarar detta nu.
Kan värkligen säga till er att det är tomt här hemma utan honom :(

Nu blir det en film och sen sängen, ska även ta lite jordgubbs sorbet !

Aktivitet

Ja, ni läste rätt.
Jag ska nu försöka få lite rullians på denna sida igen, för känner att det nu börjar hända lite i våra liv igen som kanske inte så många vet om.

Tankarna börjar gå tillbacks till Sverige - Karlskoga.
Jag håller nu på att söka jobb för fullt i Sverige och målet mitt är att hitta ett så fort som möjligt.
Vist trivs jag på mitt jobb som jag är på nu och jag trivs gott i Oslo, men till slut vill man bara åka hem och finna sitt lugna liv och sluta med alla planeringar och ting som måste till för att kunna komma hem och träffa sin familj eller vänner.
Just nu kostar det än ca 500kronor bara för att få träffa sin mamma till exempel. Och när man väl kommer hem för två dagar så har man fullt upp att åka runt över allt. Och när man kommer tillbacks till Norge och ska börja måndagens jobbande så är man tröttar än innan helgen.
Det tragiska är också att jag inte riktigt  vet när jag hade tid med mina vänner sist, Simone var den jag träffade sist och det var i mitten av juli, och ska man vara ärlig så var det 2timmar med tid hade man inte på en vecka.
Uschh i bland borde man skämas.

Mer information om våra planer kommer under morgon dagen.


RSS 2.0