Ny vecka

Kim åkte till Norge i morse, jag tycker verkligen inte om det. Av flera anledningar.
Han jobbar och får in pengar som jag sen ska leva på min lilla älskling tycker så synd om honom, men han säger att allt är ok och att vi visste att det skulle bli så här till en början.
Och när han säger det ordnar sig, då vet jag att det gör det för än så länge så har han aldrig svikit mig med de orden.
Nu ska jag få något i magen, är kanske dags för det nu innan lillebror och mamma kommer och hämtar mig.

Älskling kom hem...

För jag längtar efter dig!
Börjar bli lite orolig då det inte går att ringa till Kim, hans mamma har med försökt men bara till telefon svararen.
Men han slutade kl 16.00 jobbade lite längre så då borde han vara hemma här om en halvtimme eller något, det är bra för då hinner jag börja med maten och duscha.
Nej nu har jag inte tid att sitta här längre!

Torsdag den 27/1

Nu står städning på mitt schema, jag ska vara ärlig med att jag tycker det är så TRÅKIGT!
Men Kim kommer hem i dag och jag brukar städa på torsdagar då jag även tvättar så korgen är tom tills han kommer hem med en hel väska med mer kläder att tvätta.
Ska fixa mat tills han kommer hem med tänkte göra tacogratäng, sen ska han få panacotta till efterätt, känner mig riktigt snäll ;)
Katternas mat är slut med , SUCK.
Dom får klara sig på det lilla som är tills i morgon för jag orkar verkligen inte åka ut och köpa mat till dom nu, räcker med att jag gick på kronhallen i en 40minuter förut för att jag inte visste vad jag skulle köpa.
Jennsan åkte in till Örebro förut så jag hoppas hon har lust att komma förbi med värme ljus som jag ville ha från IKEA, de är inge bra alls men nu får det bli dom tills jag börjar med PartyLite.
Nej nu ska jag inte dra mig längre för att börja städa. Jag har ju faktiskt köpt hem nytt rengöringsmedel och nya trasor så då borde det bli roligare att städa :)
Tänkte återkomma senare under helgen kanske med bilder på lägenheten!

PartyLite

Undrar om det kan vara något för mig? Om jag börjar sälja köper ni av mig då ? ;)
Jag har i alla fall i dag sänd ett mail till en som jobbar med det för att se om hon kan hjälpa mig igång.
Jag älskar verkligen alla dessa dofter som finns och ljusen dom är ju så himla bra, kostar lite men oj så det brinner länge. :)
Har precis vart ute och gått i en timme, kalt var det men himla skönt. Får nog bli en dusch nu och sen åka ner till arbetsförmedlingen och till Degerfors en sväng och skriva in sig som lite vikarie.
Ha en fortsatt trevlig dag.
// Elina

20/01-2011 - Ingen vanlig dag...

För i dag är det Elins dag, tänk hon blir 22år i dag och jag som nyss blev 21 :P

Ska man börja skriva här igen tro?
Varför inte egentligen, nu är jag ju arbetslös och har all tid i världen, men man blir som en pansionär. (Med att man inte har någon tid över till det man borde göra,)

I kväll blir jag kanske en blond flicka igen, om resultatet blir som jag vill. Det är jennsan som ska göra mina slingor, och hon säger att hon är bra på det. Hon ser ju bra ut i håret i alla fall. Bara hon är bättre på att färga hår än att köra bil ;) Fast det erkänner hon ju i alla fall att hon är dålig på!
Kim kommer inte hem i dag utan i morgon, så jag får ha jenna bredvid mig i sängen i natt med.

Kanske ska berätta hur allt är nu, sist jag skrev var ju några månader sedan.
Vi flyttade ju tillbacks till Sverige den 27november, och det är så skönt att vara nära alla här hemma igen. (Förlåt alla som inte har hört i från mig på ett tag men jag väntar fortfarande på mitt telefon abnm ska komma) + att förra helgen fick vi äntligen vårat internett, det är ju helt sjukt hur man är utan internett.
Men jag har visat att jag överlever utan det i alla fall.
Kim jobbar ju kvar i Norge på dagis, han trivs och vi får se hur länge han orkar pendla till Norge, men han åker ju oftast på måndag morgon och kommer hem redan Torsdag kväll. Men den ungen klarar allt han är så duktig. :)
Att man kan älska någon så mycket fortfarande <3

Jag hoppas på ett jobb till nästa vecka så håll tummarna för mig så hörs vi kanske senare då det är en blond Elina som sitter och skriver :) (Bara det inte blir gult)

Elina Pettersson

RSS 2.0