Efterlängtad

Ser allt hur många gånger ni har vart inne idag för att se om någonting har hänt här inne!
Men har vart i degerfors sedan i går, och idag åkte jag, mamma och Merja till örebro och skulle handa. För min del vart det en jätte fin kjol som jag ska ha på mig när jag fyller, strumbyxor, bh, 3örhängen, hårfärg, en ram och två silverhjärtan.
Sitter nu och funderar på om hjärtat mitt kommer till mig innan 12 eller efter 12. Han är ju nu på väg från norge, får nog ta och slå honom en signal.
Måste ju även hinna hoppa in i duchen innan han kommer.
Vart väldigt förvånad igår när min mobil ringde halv 9 och det var ett norskt numer, och det var hafslund:)
Då blev jag riktigt glad, har väntat på att de ska ringa mig om en intervju så nu ska jag till dem kl halv 6 på måndag, fr det har väl inte undan gått er att jag åker till Norge på Söndag?
Så skönt ska det bli...

// Elina

Besviken

En annan ser fram i mot att saker ska hända.
Men i bland börjar jag faktiskt tvivla på om att en vis person ser fram i mot saker, tolka inte allt det här fel.
Jag älskar honom så och jag vet att han älskar mig med, men han tänker lixom inte. Saker som han säger är viktiga för mig men för honom verkar det bara vara ord, sånt man kan säga och sedan strunta i.
Jag är en person som vet vad jag vill och vet vart jag ska, men problemet är att jag inte vet vad som händer på vägen.
Men nu har jag stöt på mitt första problem, jag kan väl inte leva under samma tak som en person som inte tar ord på allvar?

Men det är sådant här man ska stöta på tror jag, eller har jag fel?
Allt kan väl inte alltid vara en dans på rosor. Det finns ju faktiskt tagar på rosor med...
Tack för idag
// Elina

Jag vill ha:

Ett par ugg-stövlar, de är inte världens vackraste sko, men fy vad sköna de verkar vara!
Så jag ska faktiskt köpa mig ett par innan veckan är slut.


Var även och övningskörde idag och skulle träna på vänster svängar och högersvängar på 90väg och jag kan verkligen säga att jag tyckte det var hemskt.
Känns just nu som man är på ruta 1 igen. (Fy skrutan)

God natt
// Elina

Bokat och klart

Nu har jag äntligen bokat mina resor för Norge, det ska faktiskt bli så himla skönt att vara hos babe en hel vecka.
Komma i från Sverige ett tag och verkligen känna Norges höstluft, gå på karljohan och bara trivas!
Så åker på Söndag kl 11.15, ska även se till så att min kära pojkvän inte dricker alldeles för mycket under hallowenfesten på lördagen.
Orkar verkligen inte med att ha någon runt omkring mig som är bakis den här helgen och främst inte på en 4timmars resa heller.

Nu ska jag snart jobba så skriver med i kväll
// Elina

Återhämtning

Blev även idag med en lugn dag. För ska jag vara riktigt ärlig så mår jag piss idag med.
Fast det är ju inte riktigt så dåligt som det var i går.
Har vart och hämtat min balklänning nu, så nu är den ren och fin.

Ligger nu i sängen och kollar på mamma mia tycker den filmen är så himla bra.
Har faktiskt inte så himla mycket att säga idag!
Så det är faktiskt lika bra att nu sluta skriva!

// E

Lördagens bravader

I går kan jag verkligen säga att det hände grejer.
Började med att man fick springa från jobbet till bussen för att hinna komma med den, när man väl sitter där och är trött och funderar skarpt på hur man ska kunna hålla sig vaken hela kvällen (eftersom utgång stod på min lista) så fick jag den smarta ideén att jag skulle sova på bussen i till karlstad.
Skulle precis stänga mina blå ögon när det kommer en svärm av fulla killar in på bussen och två stycken av dessa är mina kära kusiner Mathias och Pontus så klart sätter dem sig framför mig och så var karusellen igång.
De hade en vän där som var både full och helt blåst i huvudet. Som Mathias sa:
- Fan mina brorsöner har fan mer kompetens än vad du har.
Kan ju säga att den vara klockren för han tänkte som en 3åring typ.

Sen när man äntligen var framme i Karlstad utan en ända blund i ögonen så stod Lisa där och väntade på en, kan säga att jag kommer sakna henne som skrutan nu när hon åker. Börjar ju grina bara av att tänka på det.
Jag hade taggit med mig 2stycken vin flaskor till mig och Lisa men attans båda två hade jäst på något konstigt sätt så det blev att dricka lite annat.
Sen började tårarna svärma nedför mina kinder då alkoholen satte mig på prov samt min känslighet och hyperventelation som är känd från studenten.
Nej då kan jag säga att det brast för att Lisa ska åka till Boston ska bli så himla kul för henne en sådan upplevelse och jag vet att jag har de andra kvar men det blir ändå inte samma sak.
Längtar faktiskt tillbacks till tiden i skolan där man hade allt så säkert man viste vilka man skulle träffa om dagarna och man viste vad man även skulle göra.
Och när vi stod och väntade på taxin igår så fick jag och mikaela för oss att vi skulle kissa bakom en bil som vanligt coh full som man är ska man huka sig ner för att få till det rätta lixom, och problem med knäna och vara full och pinka är ju inte att rekomendera men som sagt slutade med att Elina druta på ändan där och fick sig ett rejält rivmärke på rumpan, känner ömheten fortfarande.
Sen väl inne på Arena skulle ju något hårdrocks band spela men vi höll oss på det andra dansgolvet. Men jag har alltid haft en annan respekt för hårdrockare vet inte varför men jag tycker de ser läskiga ut och där vimmlade det ju av dem i går.
Vid två var vi äntligen hemma, den ena spyde efter den andra och fy fan har inte mått så här dåligt någonsin tyckte det var hemskt på min 18års dag men nopp det här slog det med häst längder.

 Nej nu i helgen som kommer blir det inget drickande för min del, för får ta det lugnt nu innan jag fyller för då blir det drickande.
Och nu ska det bli enu några avsnitt från Andra Avenyn sen blir det sova sova!
Och ni har väl inte glömt och draggit tillbacks klockan i dag till vinter tid? Så ni kommer försent till jobbet i morgon eller något

// E

God morgon

Sitter nu på jobbet och är almänt utråkad.
Det händer inte så himla mycket här på Lördagarna. Men skönt nästa helg är det ledigt från jobbet och det är bra för då är min älskling hemma med.
Längtar faktiskt jätte mycket efter honom och Norge.

Efter jobbet bär det av till Karlstad när Lisa står och väntar på mig, hoppas jag i alla fall.
Så måste verkligen skynda mig och stänga sen eftersom jag slutar vid halv 12 och min buss går 20 i 12!

// E

Jag kan inte fatta...

Hur är det möjligt att den där tondöva Johan kan sitta säkert program efter program.
Jag är ingen person som röstar på någon i Idol men jag kan ändå inte göra någon skillnad på alla röstersom sätts på honom.
Han är Sveriges nya Amanda Jensen alltså enu en person som bara kommer längre och längre på denna tävling på grund utav hur personen är på scenen.
Jag har ingen TV-bild på min sterio har ni? Tänkte bara för att vinnaren i Idol vinner ett skiv kontrakt och för att det ska bli bra så måste man väl kunna sjunga?

Nej vet ni vad, ta i från Sverige makten över att få rösta.

// Elina

Ändrade planer

Det kommer bli utgång för min del i morgon i Karlstad, men nu har jag panik detta blev bestämt nu i eftermiddags och jag har ingen fucking anning om vad jag ska ha på mig.
Har ju inte råd med att köpa något nytt just nu, för lönen kommer in på kontot på Måndag, det borde fan vara förbjudet att få lön en måndag men men.
Ska ändå inte slösa pengar på det just nu mina pengar går ju till mitt sparande, så det är faktiskt Marie som bjuder mig på utgången.

Nej nu hoppas jag att min pojkvän kan hörra av sig så jag kan ringa honom.
- och vet ni vad? fick precis ett sms av honom nu. Så nu ska jag ringa

//ElinaLite små full kanske


Fredag...

Idag är det fredag och mina tankar går åt att tänka på norge som alltid. Om en vecka vid den här tiden har jag för hoppningsvis köpt mina älskade ugg-stövlar.
Sen bär det av till Kumla och örebro med mamma, där jag ska köpa lite julklappar tänkte faktiskt vara tidigt ute detta år :) Sen ska ju även jag få köpa mina presenter med mamma med, blir skönt att få in hanlda dem själv de här året så jag verkligen får det jag behöver, ska nog köpa något finns som man kan ha när jag fyller.
Men det ska ju även gå att ha till vardags med. Ächhh vi får se vad det blir.

Saknar min pojkvän otroligt mycket idag, han brukar man ju få träffa idag.
Men inte idag eftersom han blir kvar i Norge och jag i Sverige!

// E

Karlstad

I helgen blir det Karlstad för min del, för att säga hej då till min käraste Lisa.
De andra ska gå ut senare men jag har beslutat mig för att jag åker hem till kvällen. Ska inte ha någon utgång förrän jag fyller 19 och det är bestämt och då ska det hållas med!

Så vad har hänt idag då?
Jobbat och tränat, det är det som har hänt idag.
Har inte alls någon lust att skriva något här idag igentligen.

// E

Flickan som kommer vara många många mil bort om bara en helg

Fick ju inte glömma denna bildSaknar den här tiden som bara den!


Sköna tider

Imorgon väntar ett möte med Arbetsförmedlingen, och i dag börjar min första betalning från jobbgarantin.
Så ska prata med dem om jag kan få praktisera på CC, för jag vill bara ha en praktik jag ska inte ha som alla andra att hitta ett ställe där de kan garantera mig jobb eftersom jag ändå ska flytta snart!
Har faktiskt lite bilder till er i dag med så, ni får titta och tycka till...

Cyklade från jobbet idag, var bara inne en liten sväng, så när jag väl sitter på cykeln börjar de små regna.
Men jag vart överlycklig över att jag kom in så fort så jag hann inte bli så blött.
Men sedan bara vräkte det ner här hemma. Skulle börja leta efter min lilla väska där jag hade min mobil men hittade den ingen stans, fick ett sånt där innfall där jag tänkte kan ju titta i cykelkorgen som är ute, men inte har jag ju glömt den där. Men kan ju titta för skojs skull så jag vet att jag har haft hjärnan med mig.
Och vad tror ni inte ligger där? Jo precis min lilla väska var bara upp med sakerna och få mobilen torr, men den funkar faktiskt. Men mer besvärad är jag för mitt lemp det som gör så jag kan övningsköra för det har vart med om så många olyckor så kan ju säga att stannar polisen mig någon dag så gäller det nog inte längre för att man knappt kan läsa vad det står på det!
Men men nog om det :) Allt kan hända även den bästa! ( Om man nu ska påstå sig vara det)


Saker som jag ska ta med mig när jag flyttar (tror jag)

   
Dessa saker har jag tänkt ta med mig, ska diskutera med pappa om jag får ta med mig nitendot, för skulle vilja köpa mig nitendoplatan tycker det verkar lite kul.
Men det är ju något jag måste prata med min så kommande sambo om! Om han kan få mario cart (eller hur det stavas) så kanske han kan gå med på det...

 Bjuder på denna bilden, från min första vistelse i Norge, då jag var omedveten om att detta land även ska bli mitt hemma ställe.
rätt taggade på bilden efter mycket vin drickande och en del klunkar baylis (stavning)
Får även säga ett stort GRATTIS till min kära pojkvän som har fått ett vikariat resten av året på samma ställe. Blev så himla glad när han berättade det för mig och en lönneökning med, det sitter aldrig fel! <3

Ha en fortsatt trevlig kväll
// Puss E

Jobbgaranti för ungdomar under 25år

Det är något som jag nu är med i, och jag vet inte riktigt vad det innebär men kommer få mer kött på benen om det på Torsdag då jag ska till arbetsförmedlingen igen.
Men får ut en vis summa i månaden från försäkringskassan i alla fall det ligger på ca 2 500kronor och det är en bra summa i alla fall eftersom jag får en lite del från colluseum, så då kan jag ju börja spara lite mer till Norge i alla fall.
Så jag är rätt nöjd nu, även fast jag inte kommer vara en del av detta så länge så kan de alltid göra så jag har lite mer och göra om dagarna och så.
Ska se om jag får praktisera en del på colluseum och hjälpa Marie med fakturer och så för det är faktiskt något som jag skulle vilja lära mig mer om!

längtar som bara den efter min resa till Norge om några veckor.
Innan dess så är de ju Halloween fest här hemma, och nu verkar alla ta de här med klädseln ännu mer seriöst så jag måste med komma på något bra.

Nog om idag.
Puss E

In the work

Nu sitter jag på jobbet och ska snart stänga av telefonsvararen och låta telefon samtalen storma in :)
Har vart och kört bil idag och det började verkligen hända saker bakom ratten, så nu tycker jag att jag snart är redo för att få det där körkortet:)

Nu är det jobb dags!
Puss E

Längtan...

Kan ni förstå hur mycket en människa?
Just nu är hela mitt liv en ända längtan, jag längtar tills mitt körkort är klart, jag länktar tills jag flyttar till norge, jag länktar tills jag fyller år så jag får träffa min Elin, jag länktar till den 31oktober då mamma och jag ska till örebro och jag även ska innhandla ugg-stövlar inte de vackraste men de skönaste, jag längtar till halloween då älsklingen kommer hem, jag längtar tills den 2november då jag ska följa med honom hem.
Jag längtar helt enkelt efter allt och inte främst efter julen!
Jag skulle verkligen behöva ett extra jobb just nu, men bara några timmar om dagen och fram till dec, men vart ska man hitta ett sådant jobb? Det är ju verkligen frågan det.
För varje månad som kommer får jag bara mindre med pengar och körkortet är ju inte precis gratis men som tur har man sparade pengar till det men jag behöver pengar så jag kan börja spara på nytt inför flytten till Norge.

Längtar även tillbacks till tiden i skolan, då man viste vad man gjorde om dagarna och hur man skulle bete sig för att innträffa i allas förväntingar.
Nu känns det som om jag inte kan få det hela att bli bra på något sätt, får panik av att inte känna pengar och kunna bidra till något på ett rätt sätt.
Men den här månaden ska jag ha koll på vart alla mina pengar går, inge onödigt lunchande på stan och så nu för det kommer inte funka.
Nu ska jag kämpa för att få det hela till att fungera! Vägen kommer bli tuff och lång men målat kan jag säga er att det kommer bli fantastiskt!

// Puss E

Så underbart

Vaknade i morse av att min älskling låg nära mig, det är så himla skönt att veta att han är hos en.
Men båda två var depade igår för att vi vet att han ska åka hem redan på Söndag igen och då blir det enu 14dagar utan honom, men vi måste klara det och vi kommer klara det.
Om ett par månader så finns vi för varandra i samma land och under samma tak! Jag bara längtar...

Han åkte ifrån mig inatt, och ja saknar honom redan så himla mycket.
Men om jag ska vara ärlig så vet jag nog inte om det blir något norge, han verkar så klyven pojken min,känns som om han vill tillbacks till Karlskoga men jag vet inte.
Han kan ju inte säga rakt ut vad han vill, men jag känner att jag nu behöver veta vad han vill.

Skriver mer sen
// Elina

Nya utmaningar

Svejsan!

Nu har jag skaffat mig en ny blogg, kände att jag behövde en liten förnyelse i mitt liv just nu.
Så här är min nya start!
Här kommer ni kunna följa mtn resa från Sveriges gränser till Norge, det som ska bli mitt nya hem inom en snar framtid.
Bloggen ser just nu lite tråkig ut men vänta ska ni se, ska försöka piffa upp den inom kort!

Kvällen börjar närma sitt slut och jag ska lägga mig och se på Ghost whispers (eller hur det nu stavas) Sen blir det faktiskt sängen för min del eftersom jag har mycket som står på schemat imorgon.
Först blir det träning, sedan begravning som ska vara i 2timmar eftersom han var Karlskogas kriminalare så är det mycket som de ska göra under själva begravningen, sen ska jag och Erika jobba på Boforsmatchen imorgon med att låta ut ett 6månaders kort till någon.
Så är ni sugna på att börja träna och vill försöka vinna något så får ni komma till nobell i morgon!
Imorgon kommer även Kim hem! Saknar honom så himla mycket...

Sov gott på er
// Elina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0