Arbetshelg

I dag ringde klockan vid 8 och det kommer den göra även i morgon! Arbeta och vara duktig till klockan 13.50, så bara 5timmars jobb rätt så skönt.

Har en riktigt dålig hår dag, så blir att ta en lång promenad med min kära pojkar sen när jag slutat och sedan åka och ta sig en dusch, får bli på colluseum eller kanske hos svärmor. Vilken lyx det kommer bli när vi själva får dusch hemma sen!!

Nej nu ska här jobbas och hoppas verkligen att solen är framme när jag slutar, behöver greja lite i trädgården med


Bättre sent än aldrig

Det var nästa 1år sedan jag skrev här sist! Men känner att det nu är dags att börja igen, då det händer massa i mitt liv (eller vårt liv).

Vi har nu flyttat till större (ja i april) det blev till "hus" i Rosendal! Trivs som fisken i vattnet. Har gjort om det mesta, allt från att måla, riva tapet och byggt och rivit väggar!
Nu har vi även varit utan badrum i några månader då vi hade svartmögel och en stor vatten skada i badrummet, så nu väntar vi på offerter för att få det klart. Och det verkar som det blir vitt, svart och rött!
Mer om detta kommer det att skrivas om någon annan dag!

Sen har vi även blivit med hund, lilla Jack en black tan chihuahua, vi som ABSOLUT inte skulle ha en sån liten hund enligt Kim. Men blir man kär så blir man!!
Vi har varit på utställning och vann där för valp chihuahua, kommer bli mycket utställningar nästa år. Då vår tanke är att ha vår lilla man på avel om det fungerar och om han trivs med det! ( för en kul grej).

Den här gången kommer min blogg gå in mycket på mitt liv allt runt familj och inredning, sånt som är närmast i hjärtat! Men nog för i kväll!

//Elina


RSS 2.0