Snart ær jag på væg

Klockan 16.00 slutar jag jobbet i dag. Och då mina kæra kommer jag hem :)
Mycket ska ske i helgen, men det ær væl ingen som ær førvånad øver att jag har mycket att gøra nær jag væl kommer hem till mitt Sverige?
Har ett møte på Fredag som jag ska i væg på redan kvart øver 8. Vad det ær får ni kanske vet vid ett annat tillfælle.
Sen måste jag førbi Simone en sveng under helgen och hæmta lite teoribøcker, (bil) før nu ska min karl børja plugga kørkort.
Ska till mamma med, då hon får hem sin lilla hund bebis Selma på fredag. Och sjælv ska jag få træffa min ælskade två bebisar Nova och Zoe inte så små længre men ni fattar nog :)

Nu ska jag ringa min pappa, han hade ju tydligen ringt mig i går och jag såg inte det førræns sent!

Hørs under helgen!
// Elina
 
Min Pappa och Nova, på min student :)

Mitt liv fortsætter

Jo det var ett tag sedan.
Gjorde faktiskt ett inlægg hær om dag men det førsvann. Skit sida det hær i bland.
Men jag ska bli bættre jag lovar ;)

Ær på jobbet nu, men har endast 4dagar arbete den hær veckan, før på torsdag ska vi åka hem. ( Jag och min Karl).
Hoppas allt rullar på hos er, sjælv førsøker jag att få en rutin i vardagen igen, efter att man inte har jobbat på ca 1månad.
Då mitt førra jobb gick i konk, inga pengar sedan några månader tillbacks men man øverlever. Livet ær annars nice. Trivs på mitt nya jobb men mina goa kollegor.
Kænde i helgen att jag tycker att norge ær mitt hem nu, och det ær ju en bra kænsla nu nær vi faktiskt ska bo kvar hær i 1år till. Så nu tycker jag att dt ær dags før er att komma och hælsa på mig.

Som ni sækert førstod
så blev det ingen ullared før oss i december, eftersom jag inte fick några pengar.
Så funderar skarpt på att ta en tur ditt i slutet av mars før då ær jag ledig en vecka dær, samt det skulle vara riktigt kul om jag kunde fixa ett hotell vid 1april, då har ju faktiskt jag och Kimpan 1årsdag. (Tænk då har det redan gått 1år sedan vi førlovade oss). :) Tiden går ritktigt fort.

Idag blir det træning tænkte køra styrka 1timme samt spinning i 45minuter, så idag kommer jag inte komma hem føræns vid 8 då væntas det tv och mat.

Puss och Kram Elina

RSS 2.0