Bakat bullar

God kväll igen!
I dag har jag vart med bästa Jenna, fick även träffa Camilla och lilla Emilio en sväng. Ja den lilla pojken har dom allt lyckats med gud så fin han var.
Jenna och jag gjorde under dagen några ärenden och sedan på eftermiddagen så åkte vi och hämtade min lilla syster sen blev det en tur till Degerfors och bakade bullar hemma hos Jenna. Fina och goda blev dom.
Nu på kvällen har jag målat en fond vägg i sovrummet grå, himla snyggt blev det. Och nu ska det strax bli sängen, lite sent i dag med.
Men i morgon blir det träning, event en gå tur med Linda och senare vid 5 tiden blir det Jenna med mat och snack, förhoppningsvis kommer Camilla med :)
God natt

Ett natt inlägg

God kväll
Klockan är rätt mycket, men jag kan inte sova ! Men det kanske är dags att i alla fall försöka krypa ner och stänga de blå.
I morgon är det en ledig dag, men jag ska gå upp vid 9, och om det är fint väder ta mig en springtur. Vid 11 tiden blir det att åka till degerfors och hämta Jenna som ska få följa med mig till doktorn ! Ska få svar på min njur rönken som gjordes i måndags. Hoppas dom ser bra ut.
Mycket far runt i mitt huvud just nu, och jag vet att allt inom kort kommer falla på plats men jag h...r verkligen att vänta och gå i tankar som dessa.
Jag är själv nu denna helg, då vi har valt att Kim ska vara i Norge över helgen, sparar en del pengar och skönt för honom att slippa åka fram och tillbaka. Han skulle även jobba lite extra då med. För snart slutar han i Norge åå vad jag längtar.
NU ska jag sova

Buzzador

Jag har nu blivit en Buzzador, nu undrar ni säkert vad det kan vara för något!
Man anmäller sig och får lämna info om vad ens intressen är, och efter en tid så får man erbjudander på olika kampanjer om saker som man kanske har ett intresse åt.
Man får hem en massa prover eller liknande, och kan dela ut till sina nära och kära. Så de får prova produkterna och sedan berätta för mig som förmedlar det hela vidare till huvudkontoret om vad jag och mina vänner tyckte om produkten som i sin tur lämnar en rapport till företaget.
Det här är ju ett annat sätt att marknadsföra sina produkter på, alltså vi oss vardagliga personer.
Alla kampanjer som man får vara med i är frivilliga, så varför inte testa och ha lite skoj :)
Jag har nu valt att testa så varför inte göra detsamma !
Mer att läsa kan ni göra på hemsidan: http://www.buzzador.com
Lämna gärna mig som referens lilla-elina , om ni väljer att gå med.
(Det kostar inget, och det kan bli riktigt kul).

Dags för en uppdatering

Nu var det ju ett tag sedan igen som jag skrev, men mycket händer! :) Både bra och lite mindre bra saker.
Kim har nu äntligen fått ett jobb i Sverige, så vecka 27 så kommer han hem och vi struntar i Norge! Det känns som en befrielse att han fick ett jobb här hemma. Blev Kilsta för hans del.
Och helt ärligt så VET jag att de kommer bli så nöjda med att ha han som anställd. Jag är väldigt glad för att Kim har jobbat inom förskolan i snart 3år, för det har gjort så han har växt rejält som person.
Men nu är det skönt att han kommer till Karlskoga så vi kan bli sambo igen som man är van med sedan tiden i Norge.
Så nu är jag snart inte ensamstående med två katter :P
Blir att bo kvar i lägenheten ett tag till men sen när man har kommit in i allt så blir det att börja kolla efter ny bostad. Trivs bra i lägenheten fin och så, men jag har knappast bott i en lägenhet. Så får se om vi hittar ett radhus eller om vi kör på hus :P En bostad i rosendal säger jag inte nej till.
Nu har jag skrivit av mig lite och jag hoppas att jag kan börja uppdatera lite mer!

RSS 2.0