Här är våran lilla MerciiHan bor hemma hos min mamma just nu. Och hoppas verkligen att han kan komma till oss nästa helg.
Marfil ser fram i mot att få någon att prata med :)

Søndags jobb - Har inte guld i mun

Jag vill verkligen inte klaga på værmen nær det æntligen har kommit, men just nu ær det riktigt jobbigt att behøva jobba i ett sådant hær væder, nær jag i stællet hade kunnat legga på plajan.
Vet inte hur många jag har træffat som sæger nu ska jag bada ha en fortsatt trevlig vakt. jo tack, tack.

Nej færdig klagat.
Nu ær det fyra timmar kvar och det ær vældigt lugnt hær på jobbet, har ringt lite till folk så det kommer kanske komma in två stycken som ska bli medlemar hær under eftermiddagen. Och det ær ju himla kul. Har ju 11 avtal kvar den hær månaden att sælja och jag vill verkligen klara det.
Hemma ser det ut som en bomb har slaggit ner, så dærfør fick ni inte se några bilder i går kvæll. Kanske bara kanske så kan det komma upp i kvæll, får se hur långt jag hinner.
Ingen dirket matlust har jag idag heller, har ætit en banan och kænde att det ræckte tydligen før mig. Ska senare gøra någon mat med kasler hade jag tænkt mig. Så ska googla lite på olika matlagnings tips.
Kim ær hemma och ær sjuk i det hær fina vædret, jætte feber fast han ær ju bættre idag æn vad han har varit under helgen. Och ælsklingen och jag ska få økning i familjen:
En liten kattunge som var hemløs ska få flytta hem till oss. Så hoppas verkligen att mina kæra kusin kan ta med honom på Fredag nær hon kommer. Hon som nu står hemma hos jocke och målar om hans sovrum, så himla duktig. :)

Nu ska jag greja lite, på återsende.
Kramar


Jobb och værme

Jag tror verkligen att jag snart kommer att svimma... Det ær så himla varmt ute och jag sitter och jobbar medan jag kunde ha leggat i vattnet nu i stællet.
Och tro inte att det ær svallare hær på jobbet,nej nej snarare tværtom.
Blir att sluta tidigare till veckan nu och åka och bada i stællet, kanske ska tamig ett kvællsdop imorgon? Før idag efter jobbet som slutar kl 17.00 så ska vi åka till någon affær som heter smart club, spænande.

Grejade førfullt i går kvæll nær jag kom hem med alla saker.
Ær inte klar pålånga vægar, ska rensa och slænga massa saker, så skulle bara vilja ha en regning dag snart så att jag orkar ta tag i mitt hem, Kim børjar bli lite trøtt på mig dær hemma.Han tycker att någon dag kan jag væl bara sætta mig ner och tycka att livet och lægenheten ser bra ut.
Fast jag har svarat honom att nær den dagen kommer så ær jag nog sjuk. Ælskar att pyssla med allt hemma.
Hørs senare kanske kan komma in någon bild om det ær klart i kvæll...

Kram

Michael Jackson har sagt hej då...Fick ett sms i morse där det stog att han var död, har aldrig vait ett jätte stor fan av honom. Men något har alltid funnits där.
Har aldrig tyckt illa om honom som jag vet att många andra har gjort för alla anklagelser som har fallit över honom.
Mina tankar går förts och främst till hans tre barn som inte längre har någon pappa och har aldrig heller haft någon mamma. Två av barnen vet man vems mamma det är men det sist födda har man ingen anning om. Kan ju på något vis hoppas på att Jacksons bror tar över barnen så de slipper att splitras.


Nu om mig ;)

Var på IKEA i går kväll fick med mig lite nya saker hem, tänker dock inte berätta vad för då kommer ni tycka att jag är helt dum i mitt lilla huvud.
Blir att jobba hela helgen, men gör inte så mycket kommer då få vara fri, nej men hallå, det där har jag för mig att jag skrev om i går!
Ska väl pyssla lite här hemma och göra mig lite frukost. Ha en fortsatt trevlig dag :)
Kramar

Varmt minst 30grader

Fick nyss reda på att jag ska få jobba helg. Lite tråkigt eftersom det fina vædret kommer att hålla i sig hela helgen.
Fast jag fick ta ledigt tre dagar vid en hekg i stællet så jag får lång ledigt, så ska passa på att ta det nær min kæra mamma hade tænkt komma hit. Kommer nog inte komma så himla mycket folk i helgen så kan nog bara sitta utanfør och njuta av solens strålar i alla fall.

Nu ska jag ringa lite sedan ska jag ta mig en lunch. Kommer skriva mer i kvæll

Kramar


Förmiddag till att städa

Jag börjar inte jobba föräns 3, så är inne på min tredje tvättmaskin och har gått här hemma och små plockat.
I bland är det skönt att bara vara hemma och greja helt i sin ensamhet, speciellt när min älskade pojkvän kommer komma hem från jobbet vid 6-tiden och se hur fint det är här hemma. :) Jag skulle inte ha något i mot att vara hemmafru och bara vara hemma och städa och dona. Detta innebär nog att jag skulle ha levt på i alla fall 60-talet.

Sen arbetskväll idag börjar tre till klockan tio, grymt tråkigt men men.
Nej nu måste jag ner i tvättstugan.

Kramar

Mindre pengar...

Jag blev så himla grinig nør jag gick in på min bank i morse før att se att min lønn hade kommit in som den skulle.
Vid samma øgonblick ångrade jag det hela, hade 4 000 minus min ordenarie lønn. Det vart tydligen dyrrt att ta semester i 2 veckor.
Tyckte ju dock att min chef hade kunnat sagt till mig att jag inte hade tillræckligt med betalda dagar. Viste væl att alla dock inte skulle bli betalda men trodde væl inte att jag skulle gå minus 4 000kronor før en semester utan sol och med bara utgifter.
Fick ju alla fall træffa mina næra och kæra samt en riktigt trevlig utekvæll med mina tjejer. Som ska gøras om nær de nu troligen kommer den 3juli. Simone kommer i alla fall.
Har bytt bort min vakt den 3juli, eller jobbar tidigt då så jag kan se till att vara hemma nær de kommer ;)

Snart blir det duschen sedan blir det en smothe (?) sedan ska vi hem till Ullis och hælsa på.
Ær lite skønt att komma hem i från i bland.
I morgon blir det att jobba sent, på førmiddagen ska jag tvætta samt ta mig en promenad. Hoppas det kan vara fint væder nær jag nu ska tvætta i morgon brukar bara regna då.

Ha en trevlig kvæll...
Kramar


21Juni 2009

I går den 20juni fyllde min älskade mamma 44år, (enligt henne 25 som alla andra år=)
När jag i fredags slutade jobbet fick jag en vinflaska av min arbetskamrat, för att jag har vart så snäll och hjälp honom undertiden han har försökt att sälja sin bil.
Men jag tycker egentligen att det är han som är värd en vinflaska av mig.

Fick reda på förut att mina älskade flickor kommer och hälsar på mig den 3juli (alla utom Lisa) men som det ser ut nu så jobbar jag tills klockan 8 den dagen de kommer men de får väl komma upp till mig på jobbet först eller något!
Annars har jag ju alltid Kim hemma, som inte tänker åka till sin mamma den helgen heller. Fast enligt mig förstådligt.
Mysigt när de väl kommer, fast inget är ju enu säkert.

Nej nu ska jag snart diska.
// Elina

En anledning för att dricka

Midsommar är det idag i Sverige. Jag kommer inte firra den speciellt.
Min dag har vart med jobb och sedan ska jag städa lägenheten denna dag, avslutar kvällen med en tacogratäng (mammas goda recept) samt kanske någon efterätt.
Ska väl även ta mig en rejäl promenad lite senare idag. Fin midsommar va?

Men min mening med att midsommar inte lockar mig med något speciellt är för att alla unga även äldre ser denna dag som bara en anledning för att kunna supa sig fulla. Så jag hoppas alla där ute tar det lite lugnt med alkoholen i kväll och kanske kan få minnnas denna kväll nästa år som en mycket trevlig midsommar.
Gör som jag brytt trenden och ta en trevlig kväll hemma med godmat, (sådan mat du tycker om) man måste inte äta sill och potatis. :) Det ska inte jag i alla fall.

Ha en trevlig kväll nu ska jag ta tag i min dammsugare.
Puss Elina

Lång dag...

Det är inte föräns nu jag äntligen har fått satt mig ner i soffan och bara andas ut.
Slutade vid klockan 18.00 och då åkte vi och solade, samt att åka och hämta min kusin Oskar som ska vara här tills på måndag, han ville komma hit och vara lite sälskap.
Fast i morgon börjar jag klockan 2 och Kim är borta och ska jobba samt att spela fotboll senare på kvällen så han får väl roa sig själv i morgon. Tror dock inte det blir några problem eftersom han har datorn med sig.

Nu ska jag ta och titta på tv lite, ha en fortsatt trevlig kväll
Puss och kram Elina

Bilder...Det var några av mina bilder...

Att göra eller inte göra...

Just nu är jag väldigt fundersam, eller det har jag faktiskt varit i 1månad nu.
Men det är de här sista veckorna som jag har funderat mer än någonsin på detta och jag måste ta ett beslut denna vecka.
Nog om det, kan inte dela med mig av detta än, så ni får hålla ut.

Dagen och helgen har varit bra, köpte mig ju en tavla och lite små plock i går på Ikea, fick änligen med mig min pläd hem som jag har tjattat så himla länge om. Så den har blivit min nya vän på soffan.
Lite krukor, blommor och små tavlor fick även följa med mig hem och så får vi inte glöma mina nya små mattor heller.
Ska försöka lägga in lite bilder senare i kväll vet att jag skulle det i går med men idag ska det verkligen bli ;)

Så hörs om en stund igen
Puss och Kram Elina

Darling I am home!

Kim har åkt på personal fest så jag ska åka till Ikea om en stund och innköpa en stor tavla som jag ska ha bakom soffan, Elvis Presely får åka in i sovrummet.
Har gått här hemma och små plockat, och jag kan säga er att det är så himla skönt att vara hemma och kunna små plocka, det är bland det bästa jag vet :)

Simones student är nu över och jag har några vackra små bilder på henne som kommer in på bloggen senare i kväll. Hennes student var händelserik i alla fall att det blev bröst chok oj oj, stackars flicka som kom ut från skolans byggnad och tog händerna i luften och klänningen åkte ner så man såg bröstena på henne, nämner inga namn men kan säga er att det i alla fall inte var Simone:)

Nej nu ska jag göra mig i ordning lite sedan blir det en tur till Ikea.
Puss och kram Elina

Länge sedan sist

Har haft mycket att göra när jag väl är i hem orten.
Sedan i Söndags har jag varit väldigt sjuk, leggat med 40graders feber och inte klarat av att prata ordentligt med en ända människa.
Har umgåds med min kära mamma idag och kan säga att det gör ont i mig över att åka i från henne nu, men så känns det ofta. När det gäller henne.

Nu ska jag snart sova för blir en tidig morgon som väntar.
// Elina


Mycket att göra...

De flesta av mina dagar är upptagna.
Imorgon väntas det besök av farmor, tror vi ska gå på stan och luncha. Sedan vid 3-tiden ska jag hämta Mimmi på hennes dagis, hon ville leka lite med mig när den andra kusinen inte är hemma.
Sedan ska vi hem till henne, där jag tänker vara en bit in på kvällen, tycker som sagt inte om att vara själv hemma.

Torsdag, ska jag träffa min moster och lilla kusin.
Han ska få lite presenter som jag har köpt, för han fyller år till helgen.
Sen efter det så ska jag träffa min lite äldre kusin, simone. Lagga lite mat och ha det trevlig. Hon tänkte även över natta hos mig och det känns bra.
Får se hur den här kvällen blir här hemma, :)
Måste ta och göra något att äta, lite sent men drar på det för det är så tråkigt att äta själv.

Annars var min helg väldigt bra, flickorna var här och vi hade en jäkla trevlig kväll på statt.
Mycket dans och trevligheter skede. Bara lite tragiskt att visa människor inte kan behärska sig, men det fixar sig ju snabbt ;)
Nej nu ska jag fixa min kvällsmat som blev väldigt sen, sen ska jag prata med min älskade pojkvän som jag redan saknar väldigt mycket

Puss och kram

RSS 2.0