Sköldskörtel

Lugnet på jobbet! Sitter på jobbet och har rast, det är lugnt och vi är bara 2st som jobbar men fler behövs inte!

I fredags var jag hos en läkare i Sthlm och fick konstaterat att jag har Sköldskörtel problem så ska till vecka åka och hämta ut mina mediciner. Det är skönt att äntligen få hjälp, då jag ständigt är trött och hela tiden blir sjuk! Även detta kommer att hjälpa mig ner i vikt då jag tydligen är väldigt vätskefyld.

Våra badrumsväggar och golv är klart nu så idag ska jag städa allt i badrummet och lägga fram allt som ska monteras när rörmokarna förhoppningsvis kommer senast tisdag! Även torktumlare ska beställas och nästa helg blir det att köpa in allt annat till badrummet och få de helt klart! Såå skönt!


Projekt badrum

Nu är helgen över, så nu är det bara att längta till nästa.
Fast jag jobbar bara mån -onsdag sen är jag ledig tors och fredag, för på fredag åker vi till Sthlm över dag och sen till helgen jobbar jag, fast bara 1 till 18.

Den här helgen började med att jag slutade 21.40 då gick jag till mamma och Micke för att hälsa på fick även ta mig en dusch där :)
Sen vid 2 kom vi hem och då var det bara att sova.
Lördagen hade jag inte tänkt göra något alls, men det slutade med att jag följde med pappa och några fler på hockey satt i logen där eftersom vi. Är sponsorer till bik Karlskoga! K var med på matchen men med en arbetskamrat till han.
Åkte i går söndags till Filipstad och hälsade på min kusin och Olle, bjöds på både mat och fika. Riktigt mysigt och de hade fixat en riktigt fin lägenhet.

Nu ska jag gå upp och fixa i ordning mig lite. Har Degerfors golvtjänst här som har börjat med vårt badrum. Så himla kul! :) hoppas de tar lunch snart så jag med kan gå ner och äta lite! :)


Funderingar

3 timmars jobb kvar sen är det helg! Längtar riktigt mycket till att få åka hem till mina älsklingar!
Jag står i valet och kvalet om min blogg ska få en liten annan riktning men måste prata lite med mannen i mitt liv först!

Jack och mamma var förbi när jag hade lunch förut och vi gick en liten promenad då jag inte har någon direkt hunger känsla, sen när min lunch var slut så hade Kim slutat jobbet så då kunde Jack följa med Kim hem.

Nu är snart rasten slut så tillbaks till arbete och se om någon vill prata med mig :)


22.05 då tar jag helgen

Om 1timme är det dags att åka till jobbet för att jobba till kl 22 i kväll. Tycker inte så mycket om att jobba så sent på en fredag eftersom helgen blir så kort då!

Jag har i alla fall gjort hemmet redo för helg nu i alla fall, och det blev att hänga in den rena tvätten i garderoben, bädda rent i sängen, damma och dammsuga båda våningarna! Så skönt för Kim att komma hem vid 5 av att det är städat och klart
I kväll när jag slutar får det bli en dusch samt kolla efter nya vinterdäck till bilen, så om det är någon som har fälgar eller ett par vinter däck till en s40 med 5bult så är ni mer än välkomna och höra av er! :)
Företaget som vi anlitat till badrummet än har inte börjat men de har lovat att det ska vara klart till den 12/10 och det hoppas jag att det är med! Gud vad jag längtar efter att kunna tvätta och duscha här hemma igen! Kommer bli riktigt lyx när man inte har haft ett badrum på 3 månader...

Nu ska jag gosa med mitt lilla troll innan det är dags att göra sig i ordning.


RSS 2.0