Wii

Det blev ett 50min pass framför wii med step :) Tar man sig inte till gymmet så får man träna lite hemma! Nu ska det bli lite magträning sen blir det en dusch!

Dag 2, jag håller i!

Det blev inget skrivande i går men vi får köra på i dag med en ordentlig uppdatering ! I går var mamma, lillebror och jag på gymmet blev kondition samt styrka, känner av det i armarna i dag kan jag lova, men blev en lugn dag i dag med bara cykling till och från jobbet. Får ta nya tag i morgon ! Maten i går vart: äggröra på morgonen, blodpudding innan träningen, en halv protein dryck efter sedan vid 8 tiden blev det lite fruktsallad med grädde. (äpple, apelsin och vindruvor. ) I dag har det blivit en fanta exotisk,till frukost (inte så bra kanske). ett äpple, till mat blev det en egen gjord grekisk kebab med sallad, nu till kvällen blir det den andra halvan protein dryck, sen kanske en apelsin. Älsklingen kommer hem senare i dag med så mysigt, i morgon har vi 2års dag med förlovningen :P så då ska jag nog köpa färska jordgubbar :P Är väldigt stolt över mig själv, i dag har jag gjort kladdkaka till jobbet för jag har fredags fikat, så då ville dom ha kladdkaka. Och jag klarade mig att smacka lite på en sked inget mer, tycket det var dör sött och inte gott alls :P Vi får hoppas att dom andra tycker det är gott i alla fall! // Elina

Dag 1 - Det seriösa

Hej! Har nu kommit hem från jobbet, så om en stund så blir det att klä om och dra till Colluseum. Ska bara få i mig lite mat i kroppen så man får upp energin. I morse så åt jag en lite äggröra, och en del vatten har gått genom kroppen under denna dag. Jag kan inte säga att jag känner någon speciell hunger i kroppen. Fast jag behöver få i mig mat nu ändå så jag får ut så mycket av min träning. Hörs senare.

Nu jävlar!

Nu ska det börjar med nya rutiner och nu jävlar ska jag klara det här! I dag började jag mitt nya liv på riktigt! Jag känner att jag har sagt det här många gånger men nu är det allvar! Kan inte se ut så här längre! Det bli GI nu i några veckor ska börja mitt mål på 2veckor utan något i alla fall. Har gjort en mjuk start på detta i går och i dag, så i morgon är det hårt! Promenad i någon slags form 1timme per dag, den här veckan, sen nästa vecka ska jag börja små springa! Nu börjar ju även solen komma fram ordentligt och då försvinner snön, så nu blir det cykeln till gymmet, där har jag inte riktigt bestämt mig hur många gånger det blir på vardagarna för ska ju få till det på helgerna med. Så nu kommer skrivandet här börjas på allvar, för detta kommer bli min tränings och mat dagbok. Så har ni några goda matträtter för GI så säg till :) Jag LOVAR i morgon kommer jag ångra att jag skrev det här! :P Hahaa Jag ska gå ner två siffrigt men har inte bestämt mig än om jag verkligen ska väga mig! Nu blir det duschen!

Kommer det gå bra tro?

Erik saade var det som gick till stora festivalen i Tyskland! Älsklingen och jag är hos pappa mysigt att inte behöva göra så mycket. Lilla Nova ska följa med oss hem i kväll och sova, så mysigt att få vakna åt en glad liten hund i morgon!

Första hel dagen själv på telefonen

Och får jag säga det själv så tyckte jag att det gick bra, men vad vet jag ? ;)
I morgon börjar jag 20 över 1, och det ska bli så himla skönt att få sova. Passade på att sova över hos pappa, eller pappa är inte hemma men syster och bonusen är hemma.
Fick äta god tacos som förgyllar min matlåda tills i morgon, så jag inte får äta "spya" i morgon med ( köttfärsås på burk och kikärtor ).
Hela 65:- kamade jag in i dag men vadå detta är bara en början!

Om en stund är det storebror och jag ska se till så min syster somnar innan dess. Känner att det blir för mycket annars!


Mycket har hänt - till det bättre

Sedan jag skrev sist har det hänt väldigt mycket i mitt liv, det var nästan precis en månad sedan jag skrev sist.
Men saker har förändrats till det bättre!
Jag fick den 14feb ett jobb, på Transcom här i Karlskoga, sitter på Glocalnet avdelningen och trivs riktigt bra. Börjar på telefon helt själv i morgon och känner att detta kommer bli en bra start och jag ska sträva efter att bli bäst!
Men som Kim säger så ska jag inte ha så höga krav på mig själv som jag får jobba med varje dag och inte bli besviken på mig själv.
Jag är ny och kan inte kräva att jag ska kuna och veta allt! Jag har fått himla trevliga arbetskollegor och känner mig riktigt nöjd. Två pinglor är i alla fall bäst och förgyllar mina dagar. Ibland får man helt enkelt stänga av dom för att man inte ska dö av skratt.
Men det här kommer bli BRA !!!
Lägenheten har börjat ta form och vist är det lite saker som fattas här och där fortfarande men det ska vi fixa nu när jag äntligen har börjar få in lite slantar jag med. Så ska bli riktigt härligt att få sin första lön på några månader.
Har även bara en katt hemma nu, då vår röda Marfill har flyttat till min moster, tycker synd om honom som så gärna vill vara ute nu när det även börjar bli sommar. Har haft honom i en lägenhet i 2år nu och varje sommar så gör det ont i mitt lilla hjärta!
Men allt verkar fungera där borta i K-hamn, och det känns perfekt. Nu får vi bara se vad vi ska göra med den andra lilla sparven som vi har kvar.
Tycker inte om att bo i ett hem utan en katt men man får tänka på dom med och inse att djur inte ska vara i en liten lägenhet tycker dom ska kuna vara ute och leva livet dom med.
Nu ska jag göra lite mat till min matlåda så God kväll på er!

RSS 2.0