Mycket har hänt - till det bättre

Sedan jag skrev sist har det hänt väldigt mycket i mitt liv, det var nästan precis en månad sedan jag skrev sist.
Men saker har förändrats till det bättre!
Jag fick den 14feb ett jobb, på Transcom här i Karlskoga, sitter på Glocalnet avdelningen och trivs riktigt bra. Börjar på telefon helt själv i morgon och känner att detta kommer bli en bra start och jag ska sträva efter att bli bäst!
Men som Kim säger så ska jag inte ha så höga krav på mig själv som jag får jobba med varje dag och inte bli besviken på mig själv.
Jag är ny och kan inte kräva att jag ska kuna och veta allt! Jag har fått himla trevliga arbetskollegor och känner mig riktigt nöjd. Två pinglor är i alla fall bäst och förgyllar mina dagar. Ibland får man helt enkelt stänga av dom för att man inte ska dö av skratt.
Men det här kommer bli BRA !!!
Lägenheten har börjat ta form och vist är det lite saker som fattas här och där fortfarande men det ska vi fixa nu när jag äntligen har börjar få in lite slantar jag med. Så ska bli riktigt härligt att få sin första lön på några månader.
Har även bara en katt hemma nu, då vår röda Marfill har flyttat till min moster, tycker synd om honom som så gärna vill vara ute nu när det även börjar bli sommar. Har haft honom i en lägenhet i 2år nu och varje sommar så gör det ont i mitt lilla hjärta!
Men allt verkar fungera där borta i K-hamn, och det känns perfekt. Nu får vi bara se vad vi ska göra med den andra lilla sparven som vi har kvar.
Tycker inte om att bo i ett hem utan en katt men man får tänka på dom med och inse att djur inte ska vara i en liten lägenhet tycker dom ska kuna vara ute och leva livet dom med.
Nu ska jag göra lite mat till min matlåda så God kväll på er!

Kommrntera här
Postat av: Linda B

"om nån bara kunde dra lite i mitt hår och stöna lite så skulle jag bli nöjd" ;)

De här kommer att bli toppen på jobbet, och vi kommer att bli bäst. Okej, ja kanske kommer bli lite bättre! Haha!

2011-03-08 @ 22:42:18
URL: http://lindabergenheim.blogg.se/
Postat av: tess

Ni startar han varje morgon med att sitta å krafsa på altandörren... å idag tog vi till ylande oxå för att få ge sig ut på altan.... så idag blev ja sur å upp å tänkte va e de för jävla billarm nu på morgonen som låter men de va ju vårt villa larm... nåja... katten va nöjd å har suttit på altan större delen av dagen. Sedan låg han bakom gardinen resten på insidan.... han är mindre skvätten oxå å peppar peppar har han inte spytt så mycket. de verkar vara lite nervöst beteende.... ja tror han trivs hos oss helt enkelt å nu ska han inte behöva flytta mer. Snart ska han få gå ut ensam oxå....

2011-04-03 @ 17:39:43
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0