20/01-2011 - Ingen vanlig dag...

För i dag är det Elins dag, tänk hon blir 22år i dag och jag som nyss blev 21 :P

Ska man börja skriva här igen tro?
Varför inte egentligen, nu är jag ju arbetslös och har all tid i världen, men man blir som en pansionär. (Med att man inte har någon tid över till det man borde göra,)

I kväll blir jag kanske en blond flicka igen, om resultatet blir som jag vill. Det är jennsan som ska göra mina slingor, och hon säger att hon är bra på det. Hon ser ju bra ut i håret i alla fall. Bara hon är bättre på att färga hår än att köra bil ;) Fast det erkänner hon ju i alla fall att hon är dålig på!
Kim kommer inte hem i dag utan i morgon, så jag får ha jenna bredvid mig i sängen i natt med.

Kanske ska berätta hur allt är nu, sist jag skrev var ju några månader sedan.
Vi flyttade ju tillbacks till Sverige den 27november, och det är så skönt att vara nära alla här hemma igen. (Förlåt alla som inte har hört i från mig på ett tag men jag väntar fortfarande på mitt telefon abnm ska komma) + att förra helgen fick vi äntligen vårat internett, det är ju helt sjukt hur man är utan internett.
Men jag har visat att jag överlever utan det i alla fall.
Kim jobbar ju kvar i Norge på dagis, han trivs och vi får se hur länge han orkar pendla till Norge, men han åker ju oftast på måndag morgon och kommer hem redan Torsdag kväll. Men den ungen klarar allt han är så duktig. :)
Att man kan älska någon så mycket fortfarande <3

Jag hoppas på ett jobb till nästa vecka så håll tummarna för mig så hörs vi kanske senare då det är en blond Elina som sitter och skriver :) (Bara det inte blir gult)

Elina Pettersson

Kommrntera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0