Levering av soffa

Yes, på torsdag kväll kommer våran nya soffa hem.
Tror ni jag blir något glad just nu, jag är en sådan där kund som ringer och tjatar efter mina saker, jag tycker ju att det är all för lång tid att vänta på en soffa i 3veckor och när jag redan har betalat för den med.
Anledningen till att jag vill att den ska komma den här veckan är för att Kims kompis kommer hit på söndag och ska vara här en vecka och då vill inte jag att han ska behöva sova på en madras på golvet :)

Nu ska jag snart se en film och äta frukost. Idag väntas kurs så börjar vid 3 till 9 i kväll så vänta er inget inlägg mer idag. Eller vem vet jag kanske chokerar ;)

// Elina


Kommrntera här
Postat av: Elin

Det blev lite krongel med uppsägningen och kontraktet. Så den här lägenheten är uppsagd till den sista juli medan den andra blir vår den första.

Man kan väl säga att vi har två lägenheter i en månad om vi inte får någon som tar den här till den första. Kan bli en aning saftigt med dubbel hyra. Men samtidigt kan det ju vara skönt att ha det så, då slipper vi bo i röran när vi tapetserar där borta och grejar. Men vi får se hur det blir, på något sätt löser det sig nog.Tacktack ;)

2009-05-05 @ 12:23:24
URL: http://denlillabruna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0