En bedårande söt tant

Min ena granntant var så himla söt i dag, hon skulle inte tvätta mer än 1 maskin så jag fick även ta hennes maskin.
Tror ni jag blev något glad?
Eftersom jag försov mig i morse så hade jag aldrig hunnit med all tvätt om inte denna guld tant hade erbjudit sin maskin till mig :)
Så nu håller jag på med min 5 eller 6 maskin och har nu kanske 2stycken maskiner kvar med mörktvätt.
Sen när alla handdukar är klara så ska jag ta mig en avnjutande dusch, ska göra lite blodpudding till mat i dag och det får även bli en matlåda med det till jobbet som väntar om några timmar.
Sen i kväll så ska ni få bilder på den nya soffan om jag inte kommer hem allt för sent från ikea, för i så fall får ni kanske vänta tills på Söndag, för i morgon Lördag så har jag nog allt för mycket att göra.
Nej nu väntar en ny laddning av tvätt, vet ni hur jobbigt det är när man måste gå fyra hus för att komma till sin tvättstuga? Jag kan verkligen säga er att nästa lägenhet ska innehålla en tvättmaskin och torktummlare.
Och vet ni vad jag har planer för om mindre än ett år då smäller det ;)

Kram Elina

Kommrntera här
Postat av: tess

Ja e hemma till den sjätte juni. Sedan får ja nog jobba lite...Å ja den får du kissa på..... den blev så fin så OJ.Strax ska ja å daniel iväg å äta mongoliskt.... mysa lite. De behöver vi efter allt som varit. Men nu kör vi raka puckar på en bättre framtid.Hoppas allt e bra med dig gumman... er... //Tess

2009-05-08 @ 17:47:06
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Elin

5-6 maskiner? har ni skaffat barn i smyg eller vadå? ;D

2009-05-08 @ 20:15:27
URL: http://denlillabruna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0