Bio på Lördag med älskling

Helt underbart, älsklingen och jag ska på bio på Lördag kväll och bara njuta av varanndra. <3 Och filmen självklart med, men jag anser att sällskapet är viktigast.
Vi ska se på män som hatar kvinnor eller vad den nu hette. 88 000 personer i oslo har sett den nu på loppet av 9veckor så det känns bara som ett måste att ha sett denna film. De jag har hört av sedan tidigare så ska den vara bra.
Någon av er som har sett den?

På Fredag blir det att stå i tvättstugan hela förmiddagen fram till klockan 2, sedan vid 3 så kallar jobb i reseptionen, slutar vid 9 och då ska jag och älsklingen till IKEA, tycker det är mysigt att gå där på kvällen då det inte är lika mycket folk som på dagen, för här i Oslo så har de öppet till 23.00, ni tror inte jag skrattade när vi åkte förbi IKEA i karlstad sist och det står stort passa på varje sista lördag i månaden då vi har långtids öppet ända till 21.00, okay?
23.00 här på vardagarna och 21.00 på lördagen.
Sen på Lördag så ska vi gå på stan och äta och mysa sedan senare på kvällen blir det att åka till majorstuas bio colosseum och se på film.
På Söndag morgon kommer Sony hit och ska vara här en vecka och prov jobba.

Nej nu vill jag ha helg och i morgon så kommer våran nya soffa, så då kommer ni få se hur den ser ut, så håll era ögon öppna efter 18 tiden.
Nu väntar tandborsten ett glas vatten och datorn i sängen på mig!
// Elina

Kommrntera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0