Søndags jobb - Har inte guld i mun

Jag vill verkligen inte klaga på værmen nær det æntligen har kommit, men just nu ær det riktigt jobbigt att behøva jobba i ett sådant hær væder, nær jag i stællet hade kunnat legga på plajan.
Vet inte hur många jag har træffat som sæger nu ska jag bada ha en fortsatt trevlig vakt. jo tack, tack.

Nej færdig klagat.
Nu ær det fyra timmar kvar och det ær vældigt lugnt hær på jobbet, har ringt lite till folk så det kommer kanske komma in två stycken som ska bli medlemar hær under eftermiddagen. Och det ær ju himla kul. Har ju 11 avtal kvar den hær månaden att sælja och jag vill verkligen klara det.
Hemma ser det ut som en bomb har slaggit ner, så dærfør fick ni inte se några bilder i går kvæll. Kanske bara kanske så kan det komma upp i kvæll, får se hur långt jag hinner.
Ingen dirket matlust har jag idag heller, har ætit en banan och kænde att det ræckte tydligen før mig. Ska senare gøra någon mat med kasler hade jag tænkt mig. Så ska googla lite på olika matlagnings tips.
Kim ær hemma och ær sjuk i det hær fina vædret, jætte feber fast han ær ju bættre idag æn vad han har varit under helgen. Och ælsklingen och jag ska få økning i familjen:
En liten kattunge som var hemløs ska få flytta hem till oss. Så hoppas verkligen att mina kæra kusin kan ta med honom på Fredag nær hon kommer. Hon som nu står hemma hos jocke och målar om hans sovrum, så himla duktig. :)

Nu ska jag greja lite, på återsende.
Kramar


Kommrntera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0