Servic?

I dag ær jag inte så inriktad på servic, eller ær just nu trøtt på folk som hela tiden gnæller.
Var faktiskt på samma humør i går.
Men om du får en væska på ett træningscenter som vi har gett bort før att vara snælla, skulle du då ha mage till att gnælla nær den då har gått sønder på sidokedjan?
Jag blir så sur på sådana mænniskor, så jag var tvungen att sæga att du ska vara glad att du fick en sådan væska, det var det inte så många som fick. Och han har mage att svara joho, det var jætte många.
Då hade jag bara lust att sæga ja kanske 30st fick men vi ær ett center på 1400medlemar, men jag vara bara tyst och sa att det inte alls var så himla många.
I går gnællde folk om att de skulle betala mindre æn va de jag sa, før de hade gjort det av en annan i receptionen, då jag sa till dem att då ska ni vara glada att hon har gjort fel så många gånger då men nu ær det dags att betala fullt pris.
Då børjar de tjata om att de har en avtal med den andra anstællda. GAHHH, jag blir så trøtt på alla mænniskor som kommer in hær, jævla norskar de ær så snålla. En stor del av dem i alla fall.
Snart har jag lust att sæga till dem alla att passar inte de reglerna som finns så finns det andra møjligheter på andra stællen.

Nog om det nu.
Hær regnar det før fullt, vad ær det før væder hos er i Sverige?
Måste se om jag måste stælla in mina tjejer den 7-9augusti, eftersom jag går på pencelin, och inte kan dricka och så.
Før tanken ær ju att vi ska firra Michaela den helgen. Så måste hørra av mig till de fjantarna med och se om man kanske kunde flytta fram det 2helger.
Vill ju helst vara i form nær de kommer hit før førsta gången. Och det kænner jag att jag inte ær nær jag æter dessa tabletter.
Nu ska jag æta frukost.

Kramar Elina

Kommrntera här
Postat av: Mikaela

NEEEEJ! Jag kan bara den helgen juuu. för annars blir det inte förrens i september...men om du började med penicillinet den 28:e så blir det ju 10 dagar den 7:e? :) jag fyller bara 20 en gång Elina... :)

2009-07-30 @ 21:20:54
URL: http://mikaelan.blogg.se/
Postat av: mikaela

Okej vad synd....jaja.. elin jobbar väl den helgen? Det funkar för mig men får höra om elin skulle kunna byta helg.

2009-07-30 @ 21:23:13
Postat av: mamma

jag vill me ha en väsk jag har ingen blä.puss

2009-08-01 @ 16:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0