Innledning

Feng shui är en österländsk inredningsmetod, som är flera 1000år gammal.
Grunlägandeiden om feng shui är att vårt liv och öde påverkas de energierna som finns i vår omgivning.
Man delar in Feng shui i olika element, dessa är:
Vatten
Eld
Trä
Metall

När en viss balans skapas via dessa element, upphör många oförklariga problem i livet. Vi får tex in mer lycka, mer självförtroende, mer pengar, mer jaa du vet nog själv vad som just är din svaga och starkare länk i livet.
Om man vill lära sig om feng shui så måste man för en stund glöma bort de tankebanorna som man alltid liver för. Och i stället se livet från helt nya ögon.

Det som är en börjande grund i Feng shui är att ha ordning i hemmet, ingen människa mår bra med för mycket stök runt omkring sig.
Så det som man ska börja med är att rensa i röran, släng allt som du först känner att du inte behöver och absolut inte tycker om. För har du massa saker runt omkring dig som du inte gillar tynger du ner dig själv hela tiden utan att du tänker på det. Som en bokhylla som du inte tycker om som du bara har för att förvara massa saker i tar du i stället bort den hyllan så måste du tänka om på de sakerna som står i den med, för i dit undermedvetna så finns alltid de där sakerna som du bara har för att ha i dit hem.
Gå igenom dit hem och tänk på varje sak tycker jag om denna sak? Har jag behov av denna sak? Älskar jag den hel hjärtat?
Detta får vara nog för i dag.

Kramar Elina

Kommrntera här
Postat av: tess

TACK gumman!Du har så rätt... jag går igenom allt just nu på sätt å vis. Jag känner att jag måste ha en bärdar dator för jag HATAR datorn i sovrummet... jag hatar hallmöbeln oxå... jag vill få bort min hylla med böckerna... men du hur får jag pengar att köpa de jag skulle behöva istället??? Men ja börjar med att fortsätta rensa...Klokt //Tess

2009-08-25 @ 19:53:43
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Elin

Det kan nog vara sant. För de har inte gett sig än :(

Saknar dig massor gumman <3

2009-08-25 @ 21:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0