Mamma kan du inte skälla lite på mig?

Vet inte om jag riktigt kan få ner alla mina tankar i bloggen just nu. Känns inte som mina tankar kan skrivas här heller känns lixom lite för privat för detta forum.

På Torsdag åker jag och Kim till Sverige hem till våra älskade trakter.
Men är ledsen att göra min kära kusin besviken med att inte gå ut den helgen, men har man inte vart hemma på 2månader och känner för att vara social med mitt gamla liv, saknar min hund och allt just nu.
Här om kvällen satt jag på toan och fälde några tårar över att jag längtade efter att mamma skälde på mig att jag hela tiden bytte handukar efter varje duschning och att tvålen som skulle räcka för en vanlig människa i dag och evigheter bara räcker för mig i 1 till 2 veckor.
Så blev några tårar i smygg när ingen såg varken katterna eller Kimsan.
Vist är det underbart att bo själva men vill inte längre bo så långt bort, vill kunna träffa mina föräldrar sådär spontant som det ska vara när man flyttat hem i från. Ska kunna gå till mamma en kväll och äta mat utan att behöva ha sagt det veckor innan utan bara för att jag har lust.
Nej blir nog att flytta hem om något år, får se vart det bär oss efter det här lägenhetskontraktet. Problemet är ju bara jobb, vill ju fortfarande kunna leva som jag gör i dag.

Ha en jätte bra kväll

Pusss Elina

Kommrntera här
Postat av: Elin

Det ordnar sig lillan, det gör det alltid.

Du har så många runtomkring dig som bryr sig och skulle det gå utför någon gång så finns vi där och stöttar.

2009-08-10 @ 21:54:03
URL: http://denlillabruna.blogg.se/
Postat av: Simone

Jag är tillbaks med min blogg igen :)

2009-08-11 @ 13:01:08
URL: http://muchi.blogg.se/
Postat av: tess

mmmm jag förstår dig gumman. Vi miss ya här hemma. Men ta den här tiden den är nyttig oxå. Tänk va stark du blir. //Tess

2009-08-13 @ 14:00:59
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0