Jag kan inte vara sämst

Allt har rullat på i dag, men kan säga er att jag är riktigt trött i huvudet och kroppen just nu.
Får mycket tjat från huvudkontoret på SATS nu om att vi måste ringa mer samt få säljet att öka nu under slutet av augusti.
Det här ska vara en riktigt guldmånad för träningsanlägningar men inte för SATS de har inte haft så här dåligt på de vet inte när senast.
Jag är i alla fall glad för att jag är inne på min sista vecka inom den här arbetsbranchen.
Snart blir det nya uppdrag och nya utfodringar och jag ska klara av det bäst av alla, som den tävlingsmänniskan jag är så klarar jag inte av att vara lika bra som alla andra.
Nej Elina Pettersson ska vara bäst!!!

Mer om Feng shui kommer i morgon så håll ut fortsätt att rensa, kommer gå in på mer om rensningens betydelse i morgon. Glöm nu inte att jag är inte expert på området men det är en av mina intressen :)

Elina Pettersson

Kommrntera här
Postat av: mamma

jag har ju inge att ränsa bort.kastat bort allt ju när jag flytta tillo med dej snyft.där har vi d du måste tillbaka haha puss älskar d min dotter

2009-08-26 @ 08:56:53
Postat av: tess

Ja rensar... hela tiden. Idag satte ja ut vitrinskåpet och de blir nog sålt... tror ja... Jag vill bli av med husvagnen och en bil med... men få vill köpa man kan ju inte kasta allt. Å de värsta är att jag nog inte har råd att köpa nått att förvara allt i som ändå ska vara kvar... hrm... men ja fortsätter. Hyllorna över sängen vill ja ju inte ta bort.... de får sitta.... de tynger inte så mycket ha ha ha...Hoppas du mår gott gumman.... de få som har grissjukan i Sverige vårdas på sjukhus... //Tess

2009-08-26 @ 18:17:35
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0