Kruppit ner i soffan

Kan säga efter detta hårda pass idag så förtjänar jag verkligen min plats i soffan.
Spelade 1timmes sqhuase (stavning?) sedan körde jag mitt hårda styrke träningsprogram efteråt. Missade även bussen hem så det fick bli en 20minuters promenad i regnet för att komma hem till maten som stof uppdukat på bordet.
Kan verkligen säga att det är en av de bästa delarna i livet att när man kommer hem så har sin älskling gjort de där enkla sakerna som blir så himla jobbiga ibland.
För att vara ärlig så är inte att lagga mat min starka sida. Sen fick jag även avnjuta en lång dusch tillsammans med Kim. Där det inngick i att han fick skruba min rygg ;)

Satt precis och tittade på Hm´s hemsida ska bli att klicka hem lite vår/sommarkläder hade jag tänkt mig.
Blir bara mer och mer motiverad om kampen att minska i vikt när jag ser alla kläder. För den här sommaren är det jag som ska gå på stranden utan att må dåligt över att visa min runda mage.
Fortsatt ha en trevlig kväll

// Elina

Kommrntera här
Postat av: tess

Tittar in... hoppas allt er bra med er. Ska tillbaka till sjukhuset imorgon. Håll tummar att de vet va fasen som e fel. Barnen e hemma igen så nu ska de äta lite skräpmat... själv håller ja mig till lite sallad.... magen tål inget.//Tess

2009-04-13 @ 19:12:47
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Elin

Du kan vi slå oss ihop då gumman. Jag är ingen kock i köket jag heller ;) Även om jag bara blir bättre och bättre men man måste ju någon gång :D

2009-04-13 @ 20:11:01
URL: http://denlillabruna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0