Renovering

Japp lägenheten är våran, så nu till helgen blir det att börja renovera. Ni vill inte veta hur mycket det är att göra i den, men jag berättar i alla fall :
Riva tappet i vardagsrummet, ta bort alla fulla golv, förhoppningsvis så är det trä golv där som i vardagsrummet, slippa alla golv, samt måla alla golven då det ska få bli vit ;), (snyggt)
Sen ska allt målas vit. Vi valde en färg som heter antikvit, tänkte att vi ska ha det i alla rummen, sen kanske bara slänga in någon fond i sovrummet.
Alla fönster brädor och karmar ska målas även dörrarna, nya lister ska läggas och garderober ska målas och monteras till enkla.

Ja ska jag vara ärlig så är väl det som jag kommer på just nu som ska göras. Sen kan ni ju komma i hog att vi ska flytta allt från norge till sverige med ;) Nej men gud vad jag låter gnällig. Det här ska ju bli kul :)

Är det någon som är sugen på att köpa ett bar bord i trä med 4stycken höga stolar?
Samt så har jag ute möbler i trä med dynner som vi köpte i sommras med förvarings låda till dynerna så säg till i så fall för det måste bort, då platsen inte finns.

Nej mina vänner nu ska jag snart springa ner till tvättstugan igen.Elina Pettersson

Kommrntera här
Postat av: camilla

Tack gumman :)

2010-11-06 @ 16:04:32
URL: http://cammiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0