Söndags kväll

Nu ska jag snart börja göra tacos, så himla gott.
Har haft Kims mamma och lilla syster på fika besök så här på efter middagen, bjöd dem på kladdkaka, men den halva som blev kvar fick de ta med sig hem, då inte kim är så himla förtjust i baksaker och min banting börjar i morgon så ska inte dessa saker finnas i min närhet på ett tag känner jag.

Har fått en del gjort denna söndagen, så som städat, både damsugit, tvättat golv. Skönt att det är rent nu när veckan kommer.
Har även slängt i väg en ansökan till Em möbler i Degerfors, hoppas verkligen på det jobbet då det är perfekt för mig. Eftersom jag älskar inredning, tänk då att få jobba med det! :)

Kimsan sitter nu och pluggar Teori för körkortet som börjar närma sig och Marfill ligger bredvid mig med tasen över ögonen för att han tycker det är lite för ljust nu när han ska sova, ljus är tända lite över allt i lägenheten kan det bli mer mysigt här hemma?
Har även taggit bort gardinerna i sovrummet då jag tycker det börjar bli lite för mörkt nu och vill få in allt ljus som går, för helt seriöst så är faktiskt hösten här. Jag anser att hösten är här då det börjar bli under 10grader på kvällarna.

Nej nu ska jag göra mat sen blir det duschen och krypa ner i soffan


// Elina

Kommrntera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0