Lilla vän

2 arbets dagar kvar till helgen, det ska bli så skönt!
Men vad ska man hitta på? Jag tror nog att jag ska ta tag i och rensa lite runt omkring i lägnheten på saker som man inte längre behöver och som faktiskt kan slängas eller säljas.
Då vi inom korrt förhoppnings vis kan ta våra grejer och för flytta dem till andra sidan gränsen (SVERIGE).

Både jag och Kim ser fram i mot att flytta tillbacks men vi måste bara hitta dessa berömda jobben.
Ska sätta mig i helgen och söka till lite olika ställen och hoppas att något kan bli bra.
Kommer med mer uppdatering som är mer ordentlig i helgen och kanske kan ge er lite bilder med på vår lägenhet här i Norge, för ser att det var ju länge sedan det kom upp bilder.
Och stilen och miljön har ju faktiskt ändrats :)

Men vi har bara 1katt kvar, lilla Mercii har fått flyttat hem till Kims mamma då vi inte kan behålla honom då han bara kissar på andra ställen än det är ok.
Kan inte förstå att han inte gör det hemma hos Kims mamma, men det kanske han gör till slut. Hoppas inte det men jag har läst att det är många katter som tars för tidigt bort från sin mamma får det problemet när de blir äldre.
Och lilla Mercii var bara hos sin mamma i ca 2dagar, då han är en katt som är född ut då hans mamma är en typ vild katt.

Mmmm lilla vännen min, väldigt tomt utan honom.


Kommrntera här
Postat av: Georg Hendrix

Det gäller att tänka på det här.. det är ju inget fel alls på dina läppar. Inte alls! Men t.ex. Taylor (ifrån såpan Glamour), Linda Rosing, Kissie... alla skulle ju se snyggare ut UTAN läpp-operationerna! Så är det ju faktist. Så även om du får större läppar kanske det inte passar med övriga proptioner osv.Jag vill inte låta som någon moralkaka här, men det finns ju många tjejer som gör läpp/bröst-förstoringar även fast de inte behöver. Du är en av dem :)

2010-08-25 @ 23:09:40
URL: http://georg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0