Nytt jobb nya möjligheter

God kväll allihop!

Länge sedan sist men är så himla mycket i mitt liv just nu med jobb och allt så har bara inte orkat lägga ner min energi här på bloggen, men man kan ju alltid hoppas på att saker och ting blir bättre.

Jobbet går bara bra sitter och säljer marknadsförings system till företag.
Sådant där som är helt nytt på marknaden så man kan sända ut mass sms till kunder som vill ha mer information om företagen då de har säljs - dagar eller liknande, låter inte det helt perfekt om du skulle kunna få sms till mobilen när din favorit butik har något erbjudande?
Jag själv skulle verkligen vilja ha det, för nu är det många företag som sänder mejl, och där är det ju inte säkert att man kollar exakt varje dag.

Hoppas det är bra med er alla, med mig så är det helt okay.
Men jag kan verkligen säga att jag längtar mycket efter min mamma just nu. Jag är nog en riktigt mammas flicka.
Trodde inte det när jag bodde hemma då bråkade vi mycket och ibland ville man inte ens prata med den där tanten ;) Men nu skulle jag nästan göra vad som helst för att få bråka med henne lite mer.
För hon är ju faktiskt min mamma och något som jag älskar mest av allt i hela världen.

Kommer åka hem den 25september, då ska jag hinna med mycket kan jag säga er.
Träffa mamma min lille bror då han har fyllt år så vi ska i väg och köpa present då han har blivit hela 15år =)
Sen ska jag träffa pappa syster Nova älsklingen.
Sen ska jag festa på Lördag med Simone och Mikaela, jag kan verkligen hoppas på att Elin kan följa med, ska kolla lite närmre på den saken.

Nu kallar sängen på mig
God natt // Elina

Kommrntera här
Postat av: tess

Va kul att du trivs på jobbet. Härligt.Jo det har gått bra att komma igen. Det har rullat på och jag har inte märkt av så mycket skit på jobbet som jag trodde. Men igår sjukskrev jag mig en vecka då det varit lite för mycket hemma med barnen. Måste landa lite och andas innan jag blir sjuk igen.//tess

2009-09-11 @ 09:19:17
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de e så mycket nu och det är mycket att lära och ta in. man blir helt slut... men det kommer ju bli bra bara man landar och lär sig allt. Jag måste ju inte klara allt på en gång heller....Nu lyssnade jag på kroppen och tar igen mig det är tungt men jag mår lite lite bättre jag vill inte hamna på psyket igen...Hoppas du har en bra helg gumman //Tess

2009-09-12 @ 20:00:41
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: mamma

saknar dej med mammas flicka

2009-09-15 @ 17:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0