Gästinlägg

Hej, detta är Simone (Elinas kusin) som skriver. Jag blev så sugen på att blogga och har tagit bort min blogg så tänkte att Elina kunde låna ut sin lite ;)
Elina bor rätt så många mil ifrån mig nu och tycker det är väldigt synd för när vi var små så umgicks vi jämt, jag sov där jämt. Sen tappa vi kontakten när vi kanske gick på mellanstadiet och högstadiet. Sen när jag började på samma gymnasium i Karlstad så blev vi tajta.
Men när jag börja trean och Elina tog studenten flydde hon till Norge och lämna mig här. Och jag känner mig så taskig som inte har hälsat på än men LOVAR att när Elina fyller 20 ska det firas!
Själv har man tagit studenten, började på universitet men kom på mig själv "är det här jag vill göra?" och hoppade av. Så beslöt mig att ta och tänka och söka igen i vår.
Bor på två olika ställen men sover jämt hos pojkvännen och är jämt här, förutom på förmiddagen för då äter jag hemma med min familj.
Om två helger kommer min kusin Elina hem och då ville hon gå ut och jag längtar faktiskt så mycket att se henne! Vi har så mycket och prata om.
Saknar henne ♥ Hoppas du vet det gumman!
Kommrntera här
Postat av: tess

Va fint här blitt... skoj... Miss YA! //tess

2009-09-17 @ 10:24:05
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0