Væntas flytt?

Vem vet? Inte jag och inte du!

Ringde precis Kim och sa att jag hade fått ett sms från han som skulle hyrra ut lægenheten. Før han fråga om vi tyckte den var fin?
Kim hade æven han fått sms av honom, och de hade æven haft en konvercastion (Stavning) Så ha hade sagt till Kim att det lutade vældigt stor del åt att vi skulle få ta den.
Så Kim skulle kontakta honom i morgon om viddare information, vi vill verkligen ha den men Kim måste kolla med banken om vi får ta lån. Jag kan inte ta lån i Sverige før att jag håller på att flyttas øver hit till Norge, gjorde ju mina ændringar hær om dagen.
Sen får jag inte ta lån hær i Norge føræns om ca 4år då jag ær Norsk på riktigt typ.
In flyttningen som vi båda har fattat det som ær redan næsta vecka, men vi sak væl se om vi inte kan få innflyttnings dag från 1mars, før vi måste ju få hitt møblerna och så innan vi flyttar in.
Drømde om allt från kastruller till kaffe i natt. Fy børjar verkligen kænna av att det ær något stort som håller på att ske i mitt liv nu igen.
Ja just ja, i tisdags var det 2månader sedan jag flyttade till Norge! Slå det ni ;)
Nej nu vill jag ha lægenheten och allt ska vara klart før jag kan se mig sjælv stå i køket och laga mat! Det var ju så fint, samt badrumet ser ut som ur ett hotell, ni skulle ha sett duschen, dock råkade jag radera den bilden innan jag hann få øver den på datorn! Så sorry

Back to work
// Elina

Kommrntera här
Postat av: Simone ♥

kommer nog bli svårt att ta lån. särskilt nu när bankerna knappt lånar ut.

Man måste verkligen bevisa att man kan betala tillbaks... kommer nog bli svårt..

2009-02-12 @ 15:38:04
URL: http://muchi.blogg.se/
Postat av: tess

KUl om de kan gå vägen med lägenheten men hur han ska få lån utan fast jobb i sverige till en lägenhet i norge de tror inte ja på gumman. Inte för att vara negativ men de kommer bli svårt. Hur mycket pengar handlar de om???De lättaste är ju att ni sparar pengar så dessa pengar finns NÄR man hittar en bostad eller om du tex kan låna av din pappa... ja du fattar.... Var är lägenheten??? Hur mycket är hyran på sedan???Hur går de med jobbet å så??? Trivs du?Är inte Kim överflyttad till norge som du??? Varför???Många frågor... hi hi... hoppas allt e bra för övrigt å de såg jättefint ut på bilderna fräscht. //Tess

2009-02-13 @ 10:04:48
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0