Kvälls inlägg

Hoppas ni mår bra, även fast min frånvaro i går, Kände att jag bara ville vara med min älskling, så när vi kom hem från träningen så strunta vi båda två i datorn och bara la oss och tittade på TV.
Haft två dagar till på jobbet och nu är det full rulle och man känner att det verkligen hänger på mig om medlemskap nu. Var på Kick off i går med massa medlemsrådgivare och det vart mycket prat om My Sats systemet som är lite små svårt att lära sig.
Beslutade mig för att jag skulle börja klockan halv 1 i morgon för slutar ju klockan 8 så kan vara skönt att börja lite senare. Imorgon blir det inte heller någon träning, har nu beslutat mig att ta villodagar fram tills på Söndag.
Känner att jag just den här veckan har levt på jobbet på både kontoret och upp i styrkan!
Ska gå och ta lite bilder på jobbet på lördag eller söndag så ni kan få se hur det ser ut på min arbetsplat nu :) Kanske kan vara lite kul?!

Nej nu blir det en film och krypa ner i sängen brevid min älskade!
// Elina

God natt

Kommrntera här
Postat av: Lisa

Va "viktigt det låter när du har ett eget kontor! Som att du är en gangster boss eller något;) haha, nejdå kanske inte riktigt så mycket, men ändå- ett eget kontor kommer jag nog aldrig att få**:) hoppas att du trivs på det nya jobbet och inte har tröttnat på norskarna än i alla fall. Kram på dig gumman

2009-02-06 @ 01:46:50
URL: http://lisaholby.blogg.se/
Postat av: ♥ Simone

Hej min käraste :)

Jora fast hostar som fan.. ;S Så får skippa idrotten idag dumt och träna igår!

Saknar dig med tomt här hemma utan dig :/ Skolan går bra la ner matten tänkte ja pluggar upp det på komvux och satsar på allt annat i stället :) Och det har faktist funkat nu.

Hur går det på nya jobbet, är det kul'? :)

Puss

2009-02-06 @ 08:48:30
URL: http://muchi.blogg.se/
Postat av: Elin

Hawaiitjejen!!!

Jo det tycker jag att du ska göra.

Miss u to <3

2009-02-06 @ 10:09:56
URL: http://denlillabruna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0