9timmars arbetsdag slutar med att äta blodpudding i sängen

Japp, äntligen hemma. Och vad ville jag inte ha att äta mer än blodpudding och ett glas juice. (Mmmm)
Okay det finns delade meningar om blodpudding är gott eller äkligt, men jag tycker det är helt okay.
Var i väg till likningskontoret och om en vecka ca så är jag folkbokförd här i Norge. Skatte papret är inne med så nu slipper jag en skatt på 50procent sen när pengarna ska komma kring den 20.

Mycket att göra på jobbet idag, känner att det verkligen är kul. Hade telefon maraton mellan 13.00-15.00 då ringer alla SATS center i våran region på sina leads.
Fick 10bokade möten av 10 utgående samtal, gissa om min chef var nöjd över mig? =) Sålde även 5stycken avtal idag med, så känns skönt är på väg till bonus nu :) haha, en bra bit kvar men är himla glad över att min statistik ökar kraftigt nu.
Man vill ju lixom visa sin chef och hans över ordnare vad man går för.
Snart hoppas jag att min karl kommer hem, saknar honom. Han är i väg och spelar hokey med sinna norska kompisar.
Fy känner mig helt ensam när han inte är här, hur ska det gå när han åker till Sverige över helgen är borta från torsdag till Söndag.
Och vet ni vad? På söndag ska jag på min första lägenhets visning:) Men Kimsan kan ju inte följa med men har lovat honom att ta massor av bilder:)

// Elina

Kommrntera här
Postat av: Mikaela

Vad duktig du är Elina! =) jag började på mitt nya jobb igår :) det var också kul men lite ovant och så. vad kul att kolla på en lägenhet, ta bilder och lägg ut :)

2009-02-10 @ 10:40:16
URL: http://mikaelan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0