Bättre sent än aldrig,

Det är väl så ordspråket lyder.
Men har verkligen inte känt för att lägga ner min tid på bloggen den sista månaden, men jag kan ju vara snäll och uppdatera lite nu.

Mycket hände på jobbet just nu, vi anställda vet varken in eller ut just nu.
Men har andra planer som jag inte kan berätta om just nu, men jag lovar efter nyåret kommer ni få reda på vad det är.
Men i morgon börjar en ny arbetsdag och en ny arbetsvecka med vill säga. Föra veckan vart det inte så himla mycket jobbande, får nämligen inte i gång telefonerna på jobbet och då förstår ni att det är rätt dött eftersom vi är ett callcenter.
Så man sitter mer eller mindre och bara pratar och tar det lugnt på jobbet just nu, eftersom vi inte kan gå hem för då får vi inte betalt för de här dagarna. Så funderar på om jag ska ta med mig någon bok och sätta mig i ett hörn och läsa lite, eller datorn kanske ska få bli med så man kan se på någon film. Hmmm.
Ska även få en ny lite mini pc av Kim i julklapp, sånt gillar vi. Vill att det ska vara enklare att ta med datorn så då blir det en ny, för enklaste lösningen.
Den här helgen har bara vart lugn, var hemma hos Johanna och ätit lite mat och pratat, en härlig person är vad hon är.

Nästa helg så blir det mer att göra, fredagen funderar jag på att ta min lilla katt Mercii till vetrinären och ta bort hans bollar, menings lösa rakare är bara rädd för att han ska börja skvätta eller något liknande.
Sedan på Lördag morgon ska vi åka till Charlottenberg och julhandla sen på kvällen har Kim julbord med jobbet så då har ju jag handlat och sådant så funderar på att göra lite pepparkaks hus.
Söndagen så ska vi på Karl Johan på skyltsöndag, en riktigt trevlig och mysig helg väntat. Längtar redan nu när denna helgen närmar sitt slut.

Nu ska jag ge min man en puss, sedan blir det för mig att krypa ner i sängen.

Elina Pettersson

Kommrntera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0