Jag lever... =)

Många värkar tycka att jag är dum som inte tar tag i mitt sjukande och tar reda på om det verkligen är gris sjukan. Men jag känner att jag inte behöver få det på något paper, jag är sjuk och jag tror själv att jag bara har en väldigt kraftig förkyllning.
Så, så länge jag känner att jag överlever och har lägget under kontrol så behöver ingen oroa sig, för det gör jag inte ens själv.
Jag har Kim hemma hela tiden och det känns mycket bra för mig, för han känner sig inte heller helt bra.
Febern börjar närma sig och jag börjar bli trött nu, så typiskt att feber helvetet börjar komma när sängen kallar, för jag vill kunna sova ordentligt om nätterna snart. I går låg jag med hur mycket täcken och dynga på mig som helst.
Blev efter en timme lika blöt som mökern ungefär, känner att jag även har dragit in så mycket snor så jag har ont i ena örat. Jaa som mamma brukar säga : Nu är du som ungarna på dagis!
Bara för att göra er klara för en sak så växer man inte i från allt här i världen och det är väl en menning som jag aldrig kommer växa i från att få höra.

Ha en trevlig kväll. Någon som vet om blåbär är bra för magen?
Har druckit en del blåbärssoppa så undrar om det kan vara den som satt gång min mage så jag inte kan hålla saker kvar i kroppen.

Kram Elina

Kommrntera här
Postat av: mamma

mammas lilla gumma.synd att du ej ä hemma så jag har dej nära mej.puss ring om du behöver mej

2009-08-19 @ 09:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0