Havs bad samt bröllop

Så himla skön dag har jag och min älskling haft i dag.
Vi lätt oss själva att sova ut rejält i dag vi kom inte upp från sängen föräns klockan var kvart i 12, tog oss en titt på tv:n samt åt lite frukost. Beslutade oss för att åka till havet med Stian och Cecillia.
Vi låg väl på klippor samt bada i havet hela eftermiddagen. Eller de andra dök fint ner i havet medans jag den badkrukan som jag är gick i till midjan och tyckte att jag sedan hade badat klart. Grillade lite kyckling och njöt av livet.
Mitt i allt så kommer det två båtar den första var stor och det gick av jätte mycket folk med himla fina kläder in i festlokalen som finns nere vid havet, lite senare kom det en annan båt med ett jätte fint bröllopspar, det såg så himla mysigt och vackert ut.
Lite senare slog det mig att jag tror jag och Kim var på bröllop för 1 år sedan den här helgen då min pappas tjejs syster gifte sig. =)

Nu ska jag fortsätta ligga och slöa i soffan, Maja vill att jag ska komma bort till Stema men känner inte alls för det då mina utslag i ansiktet kliar något fruktansvärt just nu.
Och grattis till Mikaela på hennes 20 års dag =) Hoppas hon får en trevlig kväll med Elin, önskar jag var med.

En annan lycklig dag i Mikaelas liv =)

Puss och kram

Kommrntera här
Postat av: tess

Pöss gumman.... //Tess

2009-08-09 @ 10:58:13
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Elin

Hm.. okej. Vi gjorde bakpotatis, drack alkohol, pratade med min pratsjuka granne som ville att vi skulle vara barnvakt (och som var avundsjuk på Mikaelas kamera), dansade typ hela natten och blev förföljda av ett gäng turkar som luktade SVETT!!!Haha, räcker det? ;D

Nästa gång får du haka på gumman <3

2009-08-09 @ 17:40:41
URL: http://denlillabruna.blogg.se/
Postat av: Simone

är det min stian du umgås med ;D?

2009-08-09 @ 22:06:50
Postat av: Elina

Svar Simone:

Nej lilla gumman skulle inte kunna tænka mig det, grejen ær den att Stian ær ett av de vanligaste namnen i Norge. Det ær typ som namnet Emil i Sverige nej men du fattar nog :D

2009-08-10 @ 09:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0